Hízókúrázom, szerintetek szedjek még fel? (kép)
Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit teltebb lenni.
Öt kiló feljött, ami sok, de szerintem nem nagyon látszik a különbség, mit gondoltok?
hízás előtt:
most:
Kellene még híznom? Vagy jó ez így?
2014. jan. 31. 08:21
1/22 anonim válasza:
Szerintem neked abszolút nem kéne hízni! Az első képen jobban néztél ki!Inkább edzél,sportolj valamit,izmosodj!
2/22 anonim válasza:
Ne hízz tovább. Ez már bőven sok. Szerintem ez elsőn jobban nézel ki.
3/22 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik a 2. kép. De tovább már nem kell híznod.
4/22 anonim válasza:
Nem is kellett volna hízni. Tök jól néztél ki. Most egy kicsit sok már.
5/22 anonim válasza:
Meghiztal és már az elsőbkpen is határeset vagy vastag a combod a 2. On meg olyan vaskos mar a derekad hogy ihajj. Neked fogyózni kéne nem hízózni vagy vagy 70 kiló
6/22 anonim válasza:
Volt vmi oka annak h hizokuraba kezdtel?
Szerintem is jobb volt az elso de a 2.on se 70 kilo...
8/22 anonim válasza:
Már ennyit sem kellett volna, az első sokkal jobb volt, és az sem volt kifejezetten sovány, hanem a teljesen normál kategória, kár volt hízni.
9/22 anonim válasza:
Szerintem is jobb volt az első, nem voltál túl sovány már ott sem. A 2. se vészes, de ne hízz tovább.
10/22 anonim válasza:
Határozottan jobban nézel ki most, mint előtte. Olyan élettel teli vagy! :) De szerintem sem kell többet felszedned, ez így most pont optimális. Jó tudni, hogy nem mindenki a fogyással van elfoglalva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!