MIlyen vitamint szedjek ami jótékony hatással van a hajra?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 19:56
1/4 anonim válasza:
Én Kieselerede kapszulát szedtem és mostmár 1,5 éve nem vágattam a hajamból, de nem töredezett igaz nem festem és nem vasalom :D
2/4 anonim válasza:
Én a DM saját márkás hajvitaminját ajánlom: Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex. Nekem nagyon bevált, a hajam és a körmöm is javult tőle. 60 szem kerül 1000 Ft-ba, szóval még olcsó is.
3/4 anonim válasza:
DM-es Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex tablettát ajánlom. Ahogy az előttem lévő válaszban is volt. Nagyon jó. Vagy még a JutaVites hajbogyót szeretem nagyon. Revalid, Biovanne semmit sem ér, és drága is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,kifogom próbálni.:)
2013. máj. 9. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!