Hízókúrázom, szerintetek szedjek még fel? (kép)
Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit teltebb lenni.
Öt kiló feljött, ami sok, de szerintem nem nagyon látszik a különbség, mit gondoltok?
hízás előtt:
most:
Kellene még híznom? Vagy jó ez így?
2014. jan. 31. 08:21
11/22 anonim válasza:
Látszik ez az 5 kiló azért, de főként derékban, ami nem túl előnyös...
Az elsőn sokkal jobban nézel ki szerintem, már alapból ott sem voltál vékony. Főleg nem annyira, hogy hízókúráznod kelljen.
12/22 anonim válasza:
Szerintem most nézel ki nagyon jól! :)
14/22 anonim válasza:
Szerintem neked aztán teljesen felesleges volt híznod. Már az első képen se voltál kifejezetten vékony. Az elsőn szép formás a combod hozzá nőies vékony a felsőtested. A másodikon már híztál derékban ami nem előnyös szerintem. Én inkább a sportot javasoltam volna mint a zabálást.
15/22 anonim válasza:
bocs, de te mégis hogy gondoltad ezt a hízó kúrát? miért???,
16/22 anonim válasza:
Hát a 64 kg is majdnem sok volt, a 69 meg főleg...
17/22 anonim válasza:
Miért akarsz hízni?
Azt hittem, valami 35 kg-os anorexiás lány képei lesznek, de már az elsőn is teljesen normális volt a súlyod. Most sem vagy kövér, de azért már nem kéne szerintem hízni,
18/22 anonim válasza:
tényleg te vagy a képen?
bomba csaj vagy
19/22 anonim válasza:
sokkal szebb volt a derekad vonala hízás előtt. meg úgy egészében. kár volt. :/
20/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól tetted, hogy híztál! Az előttem szólók szerint ne hízz tovább, de szerintem meg igen! Nyugodtan szedjél még fel egy pár kilót. Persze attól függ, hogy mi a célod. Ha teltkarcsú szeretnél lenni, akkor hízzál még mindenképpen legalább 10 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!