Hogyan szedjek fel pár kg-ot kb 1 hét alatt?
Zsíros ételek, esetleg zsíros kenyér,disznóhús, csirkeszárny
Cukros üdítők víz helyett is.
Cukor, csoki , édesség végtelen mennyiségben.
Sok fehér kenyér, és péksütemények.
Ezekkel jóval többet is fel lehet egy kilónál, válogass.
3. komizó nem kértem negatív hosszászólás,tartsd meg magadnak ink. ;)
Én nem egészségtelenül akarok élni,hanem felszedni 1-2 kg ot !
És akik lefogyni akarnak azok is egészségtelenül élnek,mert legtöbben koplalják magukat ;) Szvall ennyit erről
Mintha hallottam volna valami amerikai (hisz kik mások csinálnának ilyet) versenyről ahol testépítők hány kg-t tudnak felhízni zsírban x idő alatt... Hát figyelj ha nagyon brutálul szeretnéd, akkor vegyél konkrétan tömegnövelő port és igyál annyit amennyit tudsz belőle 1 hét alatt mert azzal jól kiegészíted azt a zabálást amit otthon folytathatsz, hogy nagyon sok tészta, kenyér és persz kihagyhatatlan ugye a meki, mindenki látta a super size me című filmet ahol azthiszem a srác 2 hét alatt hízott 8 kg-t (kb). Egyél sok sósat, mert az fentartja a vizet. Visszatérve arra az amerikai versenyre, ott pl a nyertes állandóan sósat evett még konkrétan csak sót is és rá ivott vizet nem túl sokat amit aztán a szervezete benne tartotta. 1 hét alatt szerintem ha nagyon keményen kűzdesz akkor lehet sikerülni fog! Ja és ezalatt az egy hét alatt semmit se mozogj csak annyit amennyi szükséges!!!!
Ezek mellé igyál jó zsíros tejet, cukros üdítőket ÉS KERÜLD a koffeint mert az vízhajtó hatású és nem ér semmit a sós cuccos ha kávézgatsz!
Egyél napi minimum 6-szor és hidd el hogy hízni fogsz!
Sok sikert, írj majd hogy hogy alakul :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!