Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy csúnya lány is lehet...

Egy csúnya lány is lehet szép, ha?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy lány. A lány pár éve elvesztett egy számára nagyon fontos embert,emiatt depresszióba esik. Elhízik, szinte mindenhol kiszőrösödik (beleértve pl. comb, has, és nem pihékre gondolok), romlanak a fogai, törik a haja. Ez nem szép látvány.

Na most, ez a lány külső segítsêggel (pszichológus) nagyjából kilábal a lelki betegségéből, és úgy dönt, új életet kezd. Levágatja a haját, rászokik a gyantázásra, mozogni kezd, hogy lefogyjon, és dolgozik azért, hogy legyen pénze egy rendes fogorvosra, aki rendberakja a fogait.

Szerintetek, járhat sikerrel? Lehet a rút kiskacsából hattyú?

Ti hisztek az ilyen átváltozásokban?

2014. dec. 28. 21:57
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, ez merre van?

Bár, ebből szerintem nem lesz semmi. Ma reggel el akartam menni beutalót kérni, de anya visszatartott, mert felesleges, mert az endokrinológus előzőleg azt mondta, fogyjak le, mert a zsír raktározza a hormonokat.

De akkor nem értem..:( Akkor nálam sokkal kövérebbeknek miért nincsenek "tünetei"?

2014. dec. 30. 16:44
 22/29 anonim válasza:
Édesanyád orvos? Akár igen, akár nem, nagyon komoly hibát követ el, ha nem visz el kivizsgálásra. Mutasd meg neki a válaszokat! VAgy legalább az egyik videót! Nem árt, ha tudja (ő is és te is), hogy a kezeletlen inzulinrezisztencia elsőszámú meddőségi ok, ráadásul majdhogynem egyenes út a korai cukorbetegség felé (akár már 30 évesen is)! Nyisd fel a szemét a helyzet fontosságáról, mert ez bizony nem csak a szőrökről és a túlsúlyról szól!!
2014. dec. 30. 22:09
 23/29 anonim válasza:
Egy videó arról, mit jelent megtalálni az okot és a megfelelő kezelést: https://www.youtube.com/watch?v=kHf5nX94_Pk
2014. dec. 30. 22:10
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem orvos, bár dolgozott az egészségügyben, mint ápolónő.

De neki az endokrinológus dumája szentírás.:(

2014. dec. 30. 22:33
 25/29 anonim ***** válasza:

"Egy depressziós embert pont nem érdekli, igénytelen-e."

De attól még az, és nem pedig csúnya.

Nem bántásból mondtam, én is depressziós vagyok.

2014. dec. 31. 05:03
 26/29 A kérdező kommentje:

Igazad van, de ez sajnos már úgyis mindegy, nem tudom visszapörgetni az időt..

Azt írtad, depressziós vagy. Jobbulást!

2014. dec. 31. 08:49
 27/29 anonim ***** válasza:
Én pl vékony vagyok, nem az az anorexiás fajta, de vékony. Az egész testemet szőke pihék lepték el, és a karomon, a combomon meg a hasamon lett feltünőbb (számomra) a dolog. A dokitól én annyit kaptam, hogy azért szőrösödök mert vékony vagyok.. Én mindig ilyen voltam, most akkor hogy is van ez? Egyébként fel a fejjel, lehet , hogy egy hozzáértő orvos mindkettőnkön tudna segíteni.
2015. jan. 1. 18:57
 28/29 anonim válasza:
Utolsó, egyetértünk. Egy hozzáértő orvos minimum teljes labort kér, ha számodra kellemetlen, szőrösödési problémával felkeresed. Tévhit, hogy inzulinrezisztenciája csak túlsúlyos embernek lehet (és ez csak egy kiragadott példa a problémák hosszú tárházából). Az az orvos, aki csak legyint, szimplán nem akar dolgozni. Szomorú, de tény.
2015. jan. 1. 20:45
 29/29 anonim ***** válasza:
ja lehet.
2015. jan. 4. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!