Egy csúnya lány is lehet szép, ha?
Tegyük fel, van egy lány. A lány pár éve elvesztett egy számára nagyon fontos embert,emiatt depresszióba esik. Elhízik, szinte mindenhol kiszőrösödik (beleértve pl. comb, has, és nem pihékre gondolok), romlanak a fogai, törik a haja. Ez nem szép látvány.
Na most, ez a lány külső segítsêggel (pszichológus) nagyjából kilábal a lelki betegségéből, és úgy dönt, új életet kezd. Levágatja a haját, rászokik a gyantázásra, mozogni kezd, hogy lefogyjon, és dolgozik azért, hogy legyen pénze egy rendes fogorvosra, aki rendberakja a fogait.
Szerintetek, járhat sikerrel? Lehet a rút kiskacsából hattyú?
Ti hisztek az ilyen átváltozásokban?
Utolsó, ez merre van?
Bár, ebből szerintem nem lesz semmi. Ma reggel el akartam menni beutalót kérni, de anya visszatartott, mert felesleges, mert az endokrinológus előzőleg azt mondta, fogyjak le, mert a zsír raktározza a hormonokat.
De akkor nem értem..:( Akkor nálam sokkal kövérebbeknek miért nincsenek "tünetei"?
Nem orvos, bár dolgozott az egészségügyben, mint ápolónő.
De neki az endokrinológus dumája szentírás.:(
"Egy depressziós embert pont nem érdekli, igénytelen-e."
De attól még az, és nem pedig csúnya.
Nem bántásból mondtam, én is depressziós vagyok.
Igazad van, de ez sajnos már úgyis mindegy, nem tudom visszapörgetni az időt..
Azt írtad, depressziós vagy. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!