Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy csúnya lány is lehet...

Egy csúnya lány is lehet szép, ha?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy lány. A lány pár éve elvesztett egy számára nagyon fontos embert,emiatt depresszióba esik. Elhízik, szinte mindenhol kiszőrösödik (beleértve pl. comb, has, és nem pihékre gondolok), romlanak a fogai, törik a haja. Ez nem szép látvány.

Na most, ez a lány külső segítsêggel (pszichológus) nagyjából kilábal a lelki betegségéből, és úgy dönt, új életet kezd. Levágatja a haját, rászokik a gyantázásra, mozogni kezd, hogy lefogyjon, és dolgozik azért, hogy legyen pénze egy rendes fogorvosra, aki rendberakja a fogait.

Szerintetek, járhat sikerrel? Lehet a rút kiskacsából hattyú?

Ti hisztek az ilyen átváltozásokban?

2014. dec. 28. 21:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nem tudom megnézni a videókat, mert telefonról vagyok, és nem játsza le.

Az orvosokról pedig...a háziorvos és az endokrinológus csak annyit mondtak, hogy fogyjak le. Vizsgálatok: vérvizsgálat volt, ami a tsh szintet megmutatta, meg a nyakamon ultrahangoztak valamit, de ott nem találtak semmit.

2014. dec. 29. 16:16
 12/29 anonim válasza:
Igen, gyakorlatilag nem foglalkozott veled még hozzáértő orvos. Ha van némi spórolt pénzed,ajánlom őket, akik nekem is segítettek, gyakorlatilag egy vérvétel és egy konzultáció, és már a helyes úton voltam, és nem csak a kezelésben, de táplálkozásban és lelki támaszban is otthon vannak! www.mensmentis.hu
2014. dec. 29. 16:18
 13/29 A kérdező kommentje:

Nem tudom megnézni a videókat, mert telefonról vagyok, és nem játsza le.

Az orvosokról pedig...a háziorvos és az endokrinológus csak annyit mondtak, hogy fogyjak le. Vizsgálatok: vérvizsgálat volt, ami a tsh szintet megmutatta, meg a nyakamon ultrahangoztak valamit, de ott nem találtak semmit.

2014. dec. 29. 16:19
 14/29 A kérdező kommentje:

Elnézést, kétszer ment el.

Mennyi pénzbe kerül ez?

2014. dec. 29. 16:21
 15/29 anonim válasza:
Az sztk-s labort is elfogadják,csak előre érdemes rákérdezni, miket csináltass meg, így lehet a labor ingyen. Amúgy emlékeim szerint én 10-15 ezerből kijöttem és már tudtam, hogy mi bajom van és mit kell tennem, hogy jobban legyek. Arról nem beszélve, hogy több, mint fél órát csak velem beszélgetett a doktornő, elmagyarázta, mi történik, miért történik, és hogyan tudok rajta javítani. Aztán részt vettem egy 2-3 hónappal később egy diétás oktatáson is, nagyon kedvesek voltak, 2 alkalom volt (a 2. ingyenes), és ez alatt megtanultam az alapokat, ami a 30kg leadásához kellett. A sportlehetőségekben és lelki dolgokban is tudnak segíteni. Eszméletlen jó csapat! :)
2014. dec. 29. 18:00
 16/29 A kérdező kommentje:

Jól hangzik, de nincs pénzem.

Mindenesetre úgy döntöttem, holnap kérek a dokimtól beutalót vérvêtelre, hogy lássam most mennyi a tsh-m.

Egyébkênt 16 éves lány vagyok, és hálás vagyok a segítsêgetekért.:)

2014. dec. 29. 18:25
 17/29 anonim ***** válasza:
A kérdésed torzít, ugyanis az illető, akiről szó van, nem csúnya, hanem igénytelen.
2014. dec. 29. 19:16
 18/29 A kérdező kommentje:
Egy depressziós embert pont nem érdekli, igénytelen-e. Csak ha felépül (ha), ébred rá, mennyire elcseszett magával.
2014. dec. 29. 19:23
 19/29 anonim válasza:
A szüleidnek mutasd meg ezt a videót, hogy tudják, hogy lehet kezelni ezt 16 éves korban is (a videón egy 14 éves lány esetéről van szó, a doktornő pedig az, akit én is ajánlottam neked): [link]
2014. dec. 29. 20:02
 20/29 anonim válasza:
Menj el, teljesen ingyen van és nagyon sok információhoz juthatsz itt: [link]
2014. dec. 29. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!