Egy csúnya lány is lehet szép, ha?
Tegyük fel, van egy lány. A lány pár éve elvesztett egy számára nagyon fontos embert,emiatt depresszióba esik. Elhízik, szinte mindenhol kiszőrösödik (beleértve pl. comb, has, és nem pihékre gondolok), romlanak a fogai, törik a haja. Ez nem szép látvány.
Na most, ez a lány külső segítsêggel (pszichológus) nagyjából kilábal a lelki betegségéből, és úgy dönt, új életet kezd. Levágatja a haját, rászokik a gyantázásra, mozogni kezd, hogy lefogyjon, és dolgozik azért, hogy legyen pénze egy rendes fogorvosra, aki rendberakja a fogait.
Szerintetek, járhat sikerrel? Lehet a rút kiskacsából hattyú?
Ti hisztek az ilyen átváltozásokban?
Nem tudom megnézni a videókat, mert telefonról vagyok, és nem játsza le.
Az orvosokról pedig...a háziorvos és az endokrinológus csak annyit mondtak, hogy fogyjak le. Vizsgálatok: vérvizsgálat volt, ami a tsh szintet megmutatta, meg a nyakamon ultrahangoztak valamit, de ott nem találtak semmit.
Nem tudom megnézni a videókat, mert telefonról vagyok, és nem játsza le.
Az orvosokról pedig...a háziorvos és az endokrinológus csak annyit mondtak, hogy fogyjak le. Vizsgálatok: vérvizsgálat volt, ami a tsh szintet megmutatta, meg a nyakamon ultrahangoztak valamit, de ott nem találtak semmit.
Elnézést, kétszer ment el.
Mennyi pénzbe kerül ez?
Jól hangzik, de nincs pénzem.
Mindenesetre úgy döntöttem, holnap kérek a dokimtól beutalót vérvêtelre, hogy lássam most mennyi a tsh-m.
Egyébkênt 16 éves lány vagyok, és hálás vagyok a segítsêgetekért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!