Szerintetek is csúnya vagyok? 13/L
Figyelt kérdés
Ha sokan azt mondjátok hogy csúnya vagyok akkor minek a segítségével leszek szép??
2014. dec. 19. 18:54
1/12 anonim válasza:
Kérdezd meg újra 2 év múlva, sokat fogsz változni ;)
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy csúnya. Normális 13 éves lány vagy.
Megnézném, hogy őkhogy néznek ki? Ne törődj velük, keress olyan embereket, akik nem mondanak ilyet.
4/12 anonim válasza:
Hát ilyen vagy. Fogadd el magad
5/12 anonim válasza:
Mondjuk dilikonty helyett engedd le a hajad és vágj normális képet, ne olyat, amin úgy nézel ki, mint aki éppen befosott...
6/12 anonim válasza:
Bevallom sok ilyen lányt látok mint te, és sose értem őket. Pl. miért nem mész és szedeted formára a szemöldököd? Mert elég meghatározó dolog a szemöldök, és a tiéd borzalmasan néz ki. A hajad meg béna kontyba felrakva a fejed tetejére, ez max tesi órára jó. Csinálj rendes frizurát, akkor nem néznél ki hülyén. Vágj értelmes képet... öltözz szép, csajos ruhákba. Kb ennyi.
7/12 anonim válasza:
Hát,elég hülye nézésed van,már ne haragudj!
Idióta a hajad,szemüveged meg mintha kicsi lenne.
Kicsit változtathatnál!
8/12 anonim válasza:
Egy normális mosoly nem ártana.
A szemöldököddel tegyél valamit mert így csúnya.
A hajad ereszd le, mert így olyan öreg asszonyos (SZERINTEM).
Tanulj meg csajosan öltözködni. :)
Egyébként átlagos vagy...
10/12 anonim válasza:
Normális képen normális arcot vágva normálisan néznél ki És amúgy ebben a korban szinte mindenki bénán néz ki de majd 3 év múlva jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!