Szerintetek tul nagy az orrom?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor kapok megjegyzeseket ra.. nagyon fajnak. Ezert sincs onbizalmam.. mindig takargatom.. csak plasztikai mutettel meg sminkkel lehetne kisebb? :/ [link] es: [link] 2014. dec. 14. 21:35
1/13 anonim válasza:
Nekem nem tűnik nagynak.
Ez például nagy (a tiéddel ellentétben):
Viszont az első képen amolyan 'búvalbacott' fejed van. Mosolyogni is kellene, legyél vidám, neked is sokkal jobb úgy.
2/13 anonim válasza:
hát nem kicsi, de most attól jobb lesz, hogy itt kikéred a véleményeket? nem tudom, hány éves vagy, de ha sminkelnéd a szemed vagy a szád, elterelnéd róla a figyelmet.
5/13 anonim válasza:
Nekem ettol sokkal nagyobb,de van egy elonyom veled szemben,en pl. ketto not tudok egyszerre kielegiteni...
6/13 anonim válasza:
Nem nagy, de légy szíves, hozz benne nekem egy 8 gombócos fagyit.
7/13 anonim válasza:
Nem nagy, nem is kicsi. Nekem ennél nagyobb, mégsem zavar se engem se másokat sohasem. Nyilván a suliban szólnak be neked, amivel nem kéne foglalkozni, mert ha nem ilyen orrod lenne akkor is beszólnának valami miatt, mert hagyod magad és nem vágsz vissza. Ugye?
8/13 anonim válasza:
Dehogy nagy, nekem pont az ilyen tetszik. Pont a megfelelő.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nincs mit szégyellned rajta. :) Olyan amilyen. Így is bájos az arcod. Ne akarj plasztikát. :)
10/13 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj, csak vágjál kicsit értelmesebb képet hozzá. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!