Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha utalom a nagy...

Mit tegyek ha utalom a nagy orrom?

Figyelt kérdés

Nagy az orrom vagyis inkabb szekes!

Megis szinte mindenki szepnek tart:(

Viszont mikor vegre talalkozok azzal a fiuval aki tetszik puszit se merek adni neki , a szemebe se merek nezni es igy ezaltal kozeledni se merek fele..mit tegyek hogy vegre elfogadjam ?!

2014. szept. 8. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Dettó velem is ez van :/ Vagyis annyira nem, mert annyira nem vagyok szép amúgy sem...
2014. szept. 8. 19:21
 2/8 anonim válasza:

A párom is így volt. Utálta a nagy orrát. Nekem meg pont, hogy nagyon tetszik az orra. :)

Az évek alatt, míg ezt ugye sokszor elmondtam neki, szépen hozzászokott és már szereti az orrát, jóképűnek tartja magát.

Szóval biztos, h szép vagy te is. Fogadd el magad. Hidd el, jönni fog olyan fiú, aki szeretni fogja az orrod. Vagy hiszen írod is, hogy jött már olyan fiú. Ha neki tetszik, akkor nagy baj nem lehet.

Nekem a térdem nem tetszett sose. De a párom a fejébe vette, hogy addig győzköd róla, hogy szép, míg már elfogadtam. Ilyen és kész. Már megszerettem.

Fogd fel úgy, hogy ez a szexepiled. :)

2014. szept. 8. 19:30
 3/8 *Victorique* ***** válasza:

Ha sokan mondják, hogy szép vagy, akkor biztosan az vagy. Nem lehet mindenkinek keskeny pici orra. Attól, hogy szélesebb, még passzolhat az arcodhoz és ez a lényeg.

De ezt a harcot csak te vívhatod meg magaddal.

2014. szept. 8. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Hidd el az embereknek, hogy valóban szép vagy, feltehetően nem hazudnak. Esetleg kérdezz meg ismeretleneket ha biztos akarsz menni.
2014. szept. 8. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
*biztosra
2014. szept. 8. 19:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom !Csak nehez latni a pici orru lanyokat ,viszont az a szerencsem hogy a szemem nagyon nagy es szep ra buszke vagyok
2014. szept. 8. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
Örülünk hogy az egoddal nincs gond...
2014. szept. 9. 02:59
 8/8 anonim válasza:
Nem minden férfinak tetszik a pici, pösze, konnektororrban végződő műanyagnőstény sem, mademoiselle de Bergerac.
2014. nov. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!