Valóban ronda az orrom?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon utáltam, mostanra viszont megbékéltem vele.
Viszont ma újra megkaptam, hogy hosszú, és görbe. Ráadásul szemből mutattam képet az illetőnek, ahonnan nem is olyan feltűnő.
15/L
2014. aug. 14. 23:06
1/11 anonim válasza:
Semmi baja az orrodnak.Az illető hülye!
2/11 anonim válasza:
Nincs semmi baj ezzel az orrocskával. Akkor mit szóljon egy vasorrú bába? Na annak hosszú, görbe és vas. Meg aki ilyen mond neked, annak. Jó éjszakát, szép álmokat!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:3
Ezek jól estek, főleg a második:'D
2014. aug. 14. 23:20
4/11 anonim válasza:
Te egy gyönyörű és csodálatos lány vagy. Az orroddal sincs semmi baj, sőt nagyon is szép orrod van.:) Aki mást mond arra ne is figyelj.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as
2014. aug. 14. 23:37
6/11 anonim válasza:
Ez hol hosszú? Semmi baj nincs az orroddal.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek!
2014. aug. 15. 00:02
8/11 anonim válasza:
görbe, de nem hosszú, hanem rövid inkább az eleje. ha anyira zavar majd plasztikáztathatod, nem ez a világ legszebb orra, de nem is a legcsúnyább
9/11 anonim válasza:
nem értem mi bajod van vele
szerintem az csak egy irigy csaj volt mondta neked, vagy egy bunkó srác, aki csak megalázni és cseszegetni akart
puszi az orrodra!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2014. aug. 15. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!