Szerintetek is csak az önbizalomhiányos, magukat rondának látó helyes fiúk és a valóban ronda fiúk járnak kövér lányokkal?
Figyelt kérdés
Mert most már én is lassan ott tartok, hogy odaadom magam az első lánynak, aki jófej és elfogadja ocsmány külső adottságaimat. :D2013. júl. 11. 15:17
2/12 anonim válasza:
neeeeeeeeeem birom tovabbbbbbb..........
3/12 anonim válasza:
Tudod a szerelemnél nem minden a külső, belső értékek sokkal fontosabbak.
6/12 anonim válasza:
Nos, drága barátom.
Belső értékeket tekintve, és a külsőt.
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, küldött képet, nem jött nagyon be. 1 hónap után nagyon bejött nekem Ő, vad, aranyos, szeret hiányos. És valljuk be, 1 hónap után már a külseje is tetszett. :)
7/12 anonim válasza:
A valóban ronda fiúk még a kövér lányoknak se kellenek.
8/12 ASOT válasza:
Haverod nemrég érdeklődött hasonló problémák felől.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__457..
9/12 anonim válasza:
6-os elmondta. És általában tényleg több az érték abban, aki nehezen barátkozik meg a külsejével, tehát pl. aki rondának gondolja magát (akkor is, ha a súlya miatt, egyre megy), az hajlamosabb kicsit többet beleadni, hogy ember legyen, és kevésbé csábítja a könnyű út, ez van. Le a hajjal annak, aki tökéletes, tudja is, és nem krvul el, de ugye valahogy nem ők virítanak a 300 fokos tortaszeletben.
10/12 anonim válasza:
Van benne valami, ugyan is én is ilyen srác vagyok, és már a második kövér, csúnya csaj jelezte, hogy szimpatikus vagyok neki.
Dehát én a nagymellű pázacica féle csajnál lejjebb nem adok a mércéből:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!