Szeretnék tapasztalatokat a bebax ortopéd cipőről. Használatáról, valóban segített e gyermeketeknek, illetve helyes ráadásáról! Ti könnyen felhelyeztétek a lábára?
Szia, nem tudom olvasod-e még a válaszomat.
Én kisfiam a napokban kapott ilyen gyógycipőt, ő most 4 hónapos, szintén befele álló bokára. Simán rá tudom adni, azzal nincs gond, viszont lerugizza magáról fél perc alatt.
Nálatok van változás, segített a cipőcske?
Nekem megmutatta a doki, hogy tegyem a lábára, csak simán rá kell húzni mint egy bakancsot és a két tépőzárat meghúzni. Nekem ezzel a részével nincs bajom, hanem hogy mindig lerugizza magáról. De tény, hogy mi előnyben vagyunk, hiszen az én babám még csak fekszik.
Remélem azért nektek is segíteni fog a cipő!!!! Minden jót!
Mi két napja kaptuk meg a cipőt. A fiam 3 és fél hónapos.Abszolút jól viseli,egyáltalán nem zavarja (sőt nagyon tetszik neki,hogy nagyot koppan mikor odacsapja a lábát a pelenkázóasztalra :) )
A felrakás azonban nem könnyű és nagyon oda kell figyelni,hogy kellően beleszorítsuk a lábát. Nekünk megmutatta a doki és ki is kellett ott próbálnunk előtte.Elég határozottan kell bele"szorítani" a lábát. De ez őt nem zavarja különösebben.
Azt,hogy meddig kell hordani még nem tudjuk. Mondjuk nekünk csak az előlába van befelé fordulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!