Szerintetek ez a lány szép?
Most nem szemétkedés céljából, és pont azért kérdezek idegeneket, de szerintem csúnya. Minden képén csücsörít, vagy valamilyen idióta fejet vág be.
1. Nem csúnya. Csak gondolom nem kedveled a lányt, és szerinted minden rossz amit tesz és ronda.
2. Irtó nagy bunkósság kirakni más képét ide, szégyelld magad.
Elég feltünő,hogy ez te vagy.
Már nem is azért a két forintért,de ennyire nem idegesíthet,hogy csücsürít,vagy esetleg csúnya,hogy ide felteszed.
De válaszolok ..Szerintem
nos,a szépség relatív!
Szépnek szép,de szemfesték azért ott van,meg alapozó.Az effekt kiszúrja a szemem.
Olyan átlagos mert igy csinálja ma minden lány,biztos van akinek nem átlagos és neki van benne valami ami különleges! :)
Szerintem szép, a második képen kifejezetten az, ott nem csücsörít.
Csak a szemöldökével csinálhatna valamit, mert elrontja az egész arcát. Nem kell annak a szemöldöknek kétujjnyi vastagnak lennie.
Nehéz megmondani, abban sem vagyok biztos, hogy nem egy férfi vagy marslakó van ennyi smink és PS alatt... De tipikus "netcelebnek" akikért az ostoba 12 évesek rajonghatnak/gyűlölhetik, pont ideális, sablon és műanyag.
Ettől függetlenül még lehet akkor is szép, ha nincs szétretusálva meg vakolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!