Fiúk ti mit szoltok hozzá, ha egy lány push up-os melltartós visel?
Én lány vagyok, és C-s mellem van, soha nem éreztem késztetést rá hogy hordjak, úgyhogy hót' nem érdekel.
Maximálisan megértem azokat a fiúkat, akik ezt hazugságnak/átverésnek érzik, de valamilyen szinten azért azokat a lányokat is, akik hordják. Szóval számomra ez a téma semleges.
Szerintem is átverés, mert ha én összejövök egy lánnyal, én Őt akarom és nem a mellét, legyen az akármekkora is, nyilván elfogadom és szeretni fogom. Gondolj csak bele, mi értelme? Azt mutatod a fiúnak, hú de nagy, aztán szexre kerül a sor, leveszed és fele akkora, mint melltartóban? Átverted a fiút és még csalódást is okozhatsz neki.
Te se örülnél, ha ki lenne tömve a pasid alsógatyája, majd leveszed róla és ott lenne egy 5 cm-es kuki...
nem erdekel. ebbol a nok csinalnak temat :)
38F
2., nem gondolod, hogy egy kicsit ellentétes dolgokat állítasz?
"én Őt akarom és nem a mellét, legyen az akármekkora is, nyilván elfogadom és szeretni fogom"
Vagyis, ha azt hiszed, nagymellű, akkor az se érdekeljen, ha kiderül, hogy kicsi.
"Átverted a fiút és még csalódást is okozhatsz neki."
Szóval mégiscsak csalódást okoz, ha kicsi? :D
"Egy kis mellű nő is lehet szép, felesleges és ostoba dolog ilyen melltartókat hordni."
Meglepődnél, ha tudnád, a férfiak milyen nagy százaléka nem így gondolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!