Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak nem tudok hízni...

Mit csináljak nem tudok hízni van valami jó módszer rá? Meg a melltartó méretem 70/a de 70/e-t szeretnék és tudom hogy ezt hízással lehet de nem megy, mit csináljak?

Figyelt kérdés

14/l

167cm 47kg

2014. dec. 24. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy a melled ennyit nőjön, vagy 100kilót kéne magadra szedned :D De még akkor is közbeszólhat a genetika.
2014. dec. 24. 19:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem mert tesomnak is akkora már 70/e de ő 60kg , tehát remélem ha híznék nekem is akkora lennem
2014. dec. 24. 19:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Semmi összefüggés nincs. Ha tesód 60kg, akkor neki a te súlyoddal is minimum d-s melle lenne.

Te az a-s melleddel, még ha zsírdisznóvá hízod magad, akkor se számíts b-cnél nagyobbra.

A mellméret kizárólag genetika, hiába hasonlítgatod magad a testvéredhez. De 14 évesen ezt már illene tudnod..

14L

2014. dec. 24. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
70E melled csak plasztikával lehet. az E amúgyis hatalmas, szerintem már a B vagy C is bőven jó, arra még van esélyed.
2014. dec. 24. 20:41
 5/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

3-as te 14 vagy ? mert oké hogy én is annyi vagyok de akinek már volt hasonló esete arra lennék kíváncsi ..

De egyébként meg sok összefüggés van de m1 mert neki is ilyen idős korába ekkora volt 15-16 éves korába kezdett el nőni

2014. dec. 24. 20:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha neki később nőtt akkorára, és te ennyire abban a tudatban élsz, hogy nálad is teljesen ugyanúgy lesz minden,mint nála, akkor miről beszélünk? Hova akarsz hízni akkor?

Várd ki azt az 1-2 évet, ráérsz akkor rájönni, hogy ami a tesódnál van, az nem okvetlenül van/lesz nálad is úgy.

2014. dec. 24. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Te kitorolted a kommenteket, amik lebuktattak, hogy sajat magadnak irkaltad veletlen a masik profilodrol a valaszt, hogy vekony vagy es nagy a melled?? Uristen de szanalmas vagy bmeg..
2014. dec. 24. 23:06
 8/13 anonim ***** válasza:
jaa ezt nem ide, bocsi:D visszaszívom
2014. dec. 24. 23:58
 9/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

nembaj:D de ha valaki ezt csinálta tényleg szánalmas de hát úgyis tudja hogy nem úgy néz ki:D

2014. dec. 25. 00:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Hízással nem a melled fog nőni hanem hájas leszel... mindenhol. Persze biztos menne a melledre is, talán lenne belőle egy 80B. Ami átlagos méret.
2014. dec. 25. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!