Mit csináljak nem tudok hízni van valami jó módszer rá? Meg a melltartó méretem 70/a de 70/e-t szeretnék és tudom hogy ezt hízással lehet de nem megy, mit csináljak?
14/l
167cm 47kg
Semmi összefüggés nincs. Ha tesód 60kg, akkor neki a te súlyoddal is minimum d-s melle lenne.
Te az a-s melleddel, még ha zsírdisznóvá hízod magad, akkor se számíts b-cnél nagyobbra.
A mellméret kizárólag genetika, hiába hasonlítgatod magad a testvéredhez. De 14 évesen ezt már illene tudnod..
14L
köszi a válaszokat :)
3-as te 14 vagy ? mert oké hogy én is annyi vagyok de akinek már volt hasonló esete arra lennék kíváncsi ..
De egyébként meg sok összefüggés van de m1 mert neki is ilyen idős korába ekkora volt 15-16 éves korába kezdett el nőni
Ha neki később nőtt akkorára, és te ennyire abban a tudatban élsz, hogy nálad is teljesen ugyanúgy lesz minden,mint nála, akkor miről beszélünk? Hova akarsz hízni akkor?
Várd ki azt az 1-2 évet, ráérsz akkor rájönni, hogy ami a tesódnál van, az nem okvetlenül van/lesz nálad is úgy.
köszi a válaszokat :)
nembaj:D de ha valaki ezt csinálta tényleg szánalmas de hát úgyis tudja hogy nem úgy néz ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!