Aki 167cm annak mennyi az idelis súlya/melltartó mérete?
Figyelt kérdés
14/l2014. dec. 23. 22:18
1/7 anonim válasza:
Nincs ideális. A súlyt nem lehet eldönteni, mivel nem mindegy, hogy csak zsírról beszélünk, vagy izom is van az emberen, illetve, hogyan oszlik el a felesleg.
2/7 anonim válasza:
pontosan! egy aktívan sportoló 60 kg-s 167 centis nő jól néz ki és ideális súlyban van, de ha ez egy madárcsontú töttyedt testű mozgáshiányos életet élő valaki, akkor 60 kilósan puhos lesz.
ideális melltartó méret meg végképp nincs, és az nem is magassághoz, de még csak nagyon nem is testsúlyhoz párosul. azt el kell fogadni úgy, ahogy van.
egy 167 centis 14 éves lány azért szerintem valahol 47 és 57 kg között kéne, hogy legyen.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2014. dec. 24. 10:10
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
szerintem az jóval több mint 60 kg de értem a célzást :D
2014. dec. 24. 19:01
6/7 anonim válasza:
Na a 4-es által belinkelt képről habozás nélkül a bal oldalit választanám!
Kérdésre válaszolva: ideális súly teljesen változó, mellméretből pedig minél nagyobb annál jobb:)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2014. dec. 25. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!