A lógó vagy nem lógó nagy vagy kis mell hogy tud ki esni a melltartóból?
Ahogy a hármas mondja. Túl nagy körméretet hord vlsz mert amúgy a nagy mellére valami 75F vagy hasonló méret kellene, amit persze vadászni kell és drága is, vett helyette 85D-t ami mindenhol van és olcsó, igaz hogy tartani nem tart, meg ki is esik belőle a melle :), de jó lesz az :).
Viccet félretéve, ha nagy melle van (de akkor is ha nem), borzasztóan fontos a megfelelő méretű melltartó.
Nem jó a melltartó mérete, úgy tud kiesni. Vagy a másik (amitől a hajam hullik), hogy a pántot cumára felhúzzák, így a hátsó keresztpánt nem a lapocka alatt van, ahol lennie kéne, hanem majdhogynem a nyakukban.
Nekem kicsi mellem van, anyukámnak viszont nagy, érdekes módon, egyikünknek sem esik ki a melle a cicifixből, sem fölül, sem alul, mert megfelelő méretet viselünk és úgy hordjuk, ahogy kell.
"egyszer"... én is kaptam már túl bő melltartót úgy hogy szakember választotta ki. Elsőre nem is volt feltűnő, csak pár nap után érzékeltem hogy bő, megmértem és vagy 5 centivel bővebb volt mint a többi melltartóm.
A pánt idővel ki is nyúlhat, akkor megint csak túl bő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!