A melleim már most lefelé állnak, szinte lógnak, pedig csak 15 vagyok, és mindig ilyen volt. Olyan mintha húzná lefelé és emiatt fájnak is, ha nincs rajtam melltartó :S Van valamilyen mellfeszesítő módszer ami helyre tudná állítani?
Valahol azt olvastam 7 féle mellforma létezik,de mindegy is mennyi -ezzel ne töródj milyen formájú,vagy nagyságú,mert úgyis ez van. . .másnak pedig másmilyen és ő sem tehet róla-tehát ezek adottságok,mint a magasság ,vagy hajszín.
Ha pici fájdalmat,húzódást érzel ebben a korban az normális.
A gravitáció már csak ilyen,hogy a mellek lógnak,ez ellen nem tudsz küzdeni -hordj melltartót-valamelyest sportolástól feszesedhet, de ez élettanilag is jót tesz-szerintem ne mellformálás miatt kezdj sportolni,hanem kondicionálás és egy jobb életminőség miatt és a melled feszessége csak mellékes velejárója lesz.
A jó melltartó tényleg segít, de nem pótolja a mellizmok erősítését. Úszás, kis súlyzókkal végzett mellizomtorna javíthat a helyzeten, de tudnod kell, hogy a melled elsősorban nem az izomzat, hanem a kötőszövet gyengesége miatt ereszkedik meg. Plusz ebbe is beleszól a genetika: ha eleve körte alakú, kicsit lógós cicire vagy kódolva, a fejed búbjára állhatsz, akkor sem lesz soha kerek, feszes cicid, csak a szike alá fekszel.
Nekem is mindig hosszúkás, lefelé "néző" mellem volt, pedig rengeteget sportoltam, viszont most, 40 évesen sem néz ki rosszabbul, petyhüdtebben, mint valaha. Ezzel ellentétben egy nálam 1 évvel idősebb barátnőm kerek, "alma" cicije már megereszkedett, lóg, igaz, a bimbója még így is előre "néz", de az egész melle kis, félig telt zsákocskára hasonlít.
Szóval, ne légy elkeseredve, attól, hogy ilyen alakú a cicid, még nem feltétlenül fogja a térdedet verni idősebb korodban, csak okosan, ügyesen tenned kell érte: melltartó, torna, bőrápolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!