Fiúk! Nektek ez a nő kövérnek számít? LENT (! )
Átlagos - se nem sovány se nem kövér
L
Szerintem egyáltalán nem, nagyon szép, arányos teste van, és nincs agyonbarnítva/szolizva, végre:))
(bár nem vagyok férfi)
Szeretem Kat-et, mint embert, és mint színésznőt is, de az utóbbi időben, pár képén nagyon elhanyagoltnak tűnik, kócikás a szép haja, egyszerűen mintha rá sem néznének, mikor a sminkjével végeztek :/ Ez nem volt rá jellemző kb. két évvel ezelőtt :/
Megviseltek tűnik :(
Mikor Nick Zano-val járt, lefogyott, és nekem akkor nem is tetszett annyira, mert ő teltebben az igazi.
Nem tudom, a Thor premierjén, abban a fehér ruhában nem volt feltűnő a kócos haja, mert az úgy frissen, ilyennek készült... de most... Mintha még kényszerből is mosolyogna.
Pl. Az élet csajos oldala századik részének akármilyén a CBS-nél, október harmadikán... Csúnya a haja, és hiába mosolyog, mintha fáradt lenne, ez nem ő.
Hiába hízott meg újra picit, hogy az igazi Kat legyen, mióta Josh Grobannal van...
Nem tudom mi lehet vele, arra akarok kilyukadni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!