1/24 A kérdező kommentje:
Az első kép kicsit elmosódott.
2010. febr. 2. 20:31
2/24 anonim válasza:
Nem vagy kövér csak van mit fogni rajtad. De szerintem nem kéne fogynod, öltözködj előnyösen, menj el vásárolni, hidd el feldobja az alakod ha olyan ruhákat vásárolasz ami eltakarja a felesleget és kiemeli a szépséged. Sportolni meg mindenképpen járj, de ne azért hogy fogyj, hanem mert ez fontos. Sportolsz vmit? Hány cm/kg vagy?
4/24 A kérdező kommentje:
160cm 57kg.
Röplabdázok.
2010. febr. 2. 20:39
5/24 anonim válasza:
van rajtad egy ici pici finom husi. :)
valaki imádja az ilyet. én is.
6/24 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér abszolút.
7/24 anonim válasza:
azért ne szépítsük a dolgokat...lenne mit ladnod.nem vagy kövér, mert messze vagy atttól, de lehetne formálni az alakodon nem is kicsit és igen, szőrteleníts!
8/24 anonim válasza:
Hohó! Jó ez, bőven! :D Legalább van rajtad kapaszkodó. 20/F
9/24 anonim válasza:
Na figyu! Egyáltalán nem vagy kövér, csak annyi hogy nem vagy sovány, erősebb alkat vagy. Ha fogyni szeretnél, semmi képpen ne koplalj, ez meg se forduljon a fejedben, mert komoly betegségekhez vezethet!!! Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, gabonapelyhet, cukormentes dolgokat, sportolj,kerüld a zsíros kajákat. Egyszóval EGÉSZSÉGES életmód. Amúgy az igazi kövérség itt kezdődik :))) [link]
10/24 anonim válasza:
kövér nemvagy, de husos igen. kicsit formálódhatnál, éncsak a formákat hiányolom. ezígy kicsit plöttyedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!