Mi a véleményetek az ilyen ecsethajú gyerekekről?
2014. dec. 15. 00:45
22/26 anonim válasza:
Nem érdekel a haj.:)
Nem rossz egyébként szerintem. Van, akinek jól áll.
23/26 anonim válasza:
Nekem ecset hajam van mégsem vagyok bunkó és ostoba. Tudom hogy sok majomnak ilyen de vannak értelmes emberek is ilyen hajjal. Nekem már a ecset haj divat előtt is hasonló volt. Könnyen el lehet készíteni és a csajok bele tudnak túrni
24/26 anonim válasza:
Sajnos minden bunkó azt hiszi magáról, hogy értelmes, és okos. Tapasztalatból mondom, sok ilyet ismerek. Addig semmi értelme hinnem neked, és azt gondolnom, intelligens vagy, ameddig én magam nem tudom megállapítani.
Egyébként akinek van ízlése, az nem csináltat magának ilyen idétlen hajat. Nem csak azzal van a baj, hogy most minden majomnak ilyen van, hanem az is, hogy marha hülyén néz ki. Értelmes embernek ez nem jön be.
25/26 anonim válasza:
ízlések és pofonok... nem lehet mindenkinek megfelelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!