Mi a véleményetek az ilyen ecsethajú gyerekekről?
Nagyon nem jönnek be. Hülyén néz ki, és ehhez a hajhoz nem társítok túl sok egyediséget.
21L
Nekem ezek a hajak egyáltalán nem jönnek be, szerintem nem férfias, mégis rengetegen viselték. Soha életemben nem viselnék ilyen frizurát.
De akkor ez volt a divat, ezzel "tüntettek" valami ellen, ez tetszett nekik, ezzel "majmoltak" külföldi zenekarokat stb. nem tudom az igazi okát. DE KI A SZ A RT érdekel! Így érezték jól magukat és kész. Imádom a zenéjüket! Jó, hogy ilyenek voltak, és nem egy átlag frizurás gyári melós lett belőlük.
Most meg az ecsethaj a divat (bár szerintem már lecsengőben van). És ha elmúlik, akkor majd jön más. És az sem fog mindenkinek tetszeni, és akkor újra lehet kiírni a kérdést a gyakorira :d
Engem kifejezetten taszít, röhejesen néz ki ez a haj..ha egy srácnak ilyen a haja, onnantól akárhogy néz ki, nálam elásta magát.
25N
23/N vagyok.
Nekem tetszik a haj. A kantar nem nagyon jon be, de egy oltony-ing komboval el tudnam kepzelni.
Remelem azert amiert mas a velemenyem nem szavaztok le. :/
Ja, és ha nem nézem a fejet, maga a haj is borzalmasan és idétlenül néz ki. És az ilyen hajnak sajnos velejárói a hülye majmok, akik a homlokukat ráncolják, és pózolnak a tükörben, az értelmi szintjük pedig a betont súrolja.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!