Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a 14 év alatti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a 14 év alatti gyerekekről, akik nem álltak meg a "kézfogásnál"?

Figyelt kérdés

Mert ez már nekem sok. Nem elég, hogy a sokadik partnerrel szexelnek (a tájékozatlanság meg a felelőtlenség ellenére), és még idejönnek eldicsekedni vele, hogy ilyen-olyan felnőttek. Az embernek tényleg szava sincs a 15-16 évesekhez, akiknek barátjuk van és elvesztették a szüzességüket vele...

Na valójában mások véleményére vagyok kíváncsi, minden korosztályból, új vagyok itt és ez eléggé kiakasztott (bár lehet hogy ez gyakori a gyakorikérdéseken).

2010. ápr. 12. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szard le nem a te életed, az övék, ők b*sszák el maguknak!

14/f

2010. ápr. 12. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát mivel új vagy ezért nem oltalak le hogy sokszor volt a kérdés:))))

Igen szerintem ezen mindenki fel van háborodva.13 éves koromban még ilyenre nem is gondoltam.

Szóval eléggé aggasztó a mai helyzet...

Emlékszem 12 évesen volt az első barátnőm.Még csókolózni sem csókolóztunk....

Nem hogy szexelni...

2010. ápr. 12. 20:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálunk az osztályba ciki az,akinek nem volt még barátja/barátnője ja és a lányok közül már sokan elvesztették...nem tudom ki neveli őket így:S 14/l
2010. ápr. 12. 20:49
 4/12 anonim ***** válasza:
szánalmasak..
2010. ápr. 12. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:

háát jah ,"felgyorsult a világ"

amúgy szerintem mindenkinek a saját dolga kivel , mikor ,hány évesen, ha elb*ssza a dolgokat saját magának b*ssza el

persze fel lehet rajta háborodni hogy hű izé csak 1 vagy 14 és máár lefeküdt valakivel, de tök fölösleges , úgysem lehet rajta változtatni, de én nem is akarok

a dicsekedés meg azért megy hogy "felnőttesebbnek" lássák őket a saját fogalmaik szerint , de kb a fele szokott igaz lenni...

fLash (17F)

2010. ápr. 12. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:

az előttem szólónak: volt egy lány, nem akarta elveszteni a szüzességét. 15 éves volt. A többiek már rég szexeltek, de nem érdekelte. Egyszer elment egy buliba, kiszemelt egy helyes szőke pasit, flörtölgettek. A pasi félrehívta őt, egy szobába és megerőszakolta. Aztán hívta a barátját, ő is megerőszakolta. A csajnak nagyon fájt..Vérzett is. Nem volt óvszer se.

Később kiderült, hogy a sok lány csak HAZUDOTT, MENŐZNI AKART.

Úgyhogy ne b@szd el az életedet. Szó szerint. Hagyd őket a francba. A sok kis csitri...

A kérdésre válaszolva: gusztustalan. Tapasztalatlanok, fiatalok, lehet, hogy még meg se jött nekik. Aztán csodálkoznak, ha teherbe esnek. Van egy csaj a giminkben, 15évesen szült. Már végzős. És levelezik, mert otthon van a kicsivel... Na ez a korai szex eredménye.

2010. ápr. 12. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok: úgyértem, a 3-mal előttem szólónak. Sorry!
2010. ápr. 12. 20:58
 8/12 anonim válasza:
Mindenki kanos ilyenkor/ezekben az években.ti is tudjátok nehéz nemet mondani egy szétet lábnak
2010. ápr. 12. 21:14
 9/12 Thurston ***** válasza:
Ne őked hibáztasd, hanem a generációt, aki megszülte őket. Na, ugye így máris sokkal elgondolkodtatübb a dolog.
2010. ápr. 12. 21:15
 10/12 anonim válasza:
szerintem...manapsag nehez fiatalnak lenni..nehezebb mint regen...ma minden arra buzdit minket h hogyan es minel hamarabb elkezdjuk a sexualis eletunket;)hat nekem sem tetszik a dolog...s meg az sem h 14 eveseknek olyan tanacsot adnak h hat ha lehet vedekezzetek es erezzetek jol magatokat;)hisz meg gyerekek:(
2010. ápr. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!