Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a 14 év alatti gyerekekről, akik nem álltak meg a "kézfogásnál"?
Mert ez már nekem sok. Nem elég, hogy a sokadik partnerrel szexelnek (a tájékozatlanság meg a felelőtlenség ellenére), és még idejönnek eldicsekedni vele, hogy ilyen-olyan felnőttek. Az embernek tényleg szava sincs a 15-16 évesekhez, akiknek barátjuk van és elvesztették a szüzességüket vele...
Na valójában mások véleményére vagyok kíváncsi, minden korosztályból, új vagyok itt és ez eléggé kiakasztott (bár lehet hogy ez gyakori a gyakorikérdéseken).
szard le nem a te életed, az övék, ők b*sszák el maguknak!
14/f
Hát mivel új vagy ezért nem oltalak le hogy sokszor volt a kérdés:))))
Igen szerintem ezen mindenki fel van háborodva.13 éves koromban még ilyenre nem is gondoltam.
Szóval eléggé aggasztó a mai helyzet...
Emlékszem 12 évesen volt az első barátnőm.Még csókolózni sem csókolóztunk....
Nem hogy szexelni...
háát jah ,"felgyorsult a világ"
amúgy szerintem mindenkinek a saját dolga kivel , mikor ,hány évesen, ha elb*ssza a dolgokat saját magának b*ssza el
persze fel lehet rajta háborodni hogy hű izé csak 1 vagy 14 és máár lefeküdt valakivel, de tök fölösleges , úgysem lehet rajta változtatni, de én nem is akarok
a dicsekedés meg azért megy hogy "felnőttesebbnek" lássák őket a saját fogalmaik szerint , de kb a fele szokott igaz lenni...
fLash (17F)
az előttem szólónak: volt egy lány, nem akarta elveszteni a szüzességét. 15 éves volt. A többiek már rég szexeltek, de nem érdekelte. Egyszer elment egy buliba, kiszemelt egy helyes szőke pasit, flörtölgettek. A pasi félrehívta őt, egy szobába és megerőszakolta. Aztán hívta a barátját, ő is megerőszakolta. A csajnak nagyon fájt..Vérzett is. Nem volt óvszer se.
Később kiderült, hogy a sok lány csak HAZUDOTT, MENŐZNI AKART.
Úgyhogy ne b@szd el az életedet. Szó szerint. Hagyd őket a francba. A sok kis csitri...
A kérdésre válaszolva: gusztustalan. Tapasztalatlanok, fiatalok, lehet, hogy még meg se jött nekik. Aztán csodálkoznak, ha teherbe esnek. Van egy csaj a giminkben, 15évesen szült. Már végzős. És levelezik, mert otthon van a kicsivel... Na ez a korai szex eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!