Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a 14 év alatti gyerekekről, akik nem álltak meg a "kézfogásnál"?
Figyelt kérdés
Mert ez már nekem sok. Nem elég, hogy a sokadik partnerrel szexelnek (a tájékozatlanság meg a felelőtlenség ellenére), és még idejönnek eldicsekedni vele, hogy ilyen-olyan felnőttek. Az embernek tényleg szava sincs a 15-16 évesekhez, akiknek barátjuk van és elvesztették a szüzességüket vele...
Na valójában mások véleményére vagyok kíváncsi, minden korosztályból, új vagyok itt és ez eléggé kiakasztott (bár lehet hogy ez gyakori a gyakorikérdéseken).
2010. ápr. 12. 20:42
11/12 anonim válasza:
de most komolyan, mit foglalkoztok vele? nem a te életetek, ha el akarják b.szni, hát tegyék, nincs jogotok beleszólni, nem vagytok a szüleik
12/12 anonim válasza:
Szerintem akasszuk fel az ilyen ku*vákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!