A lányoknak miért az ecsethajú, b*zis divatot követő fiúk tetszenek? Egyáltalán miért van belőlük ilyen sok?
Figyelt kérdés
Épp megfigyeltem ma a buszállomáson, hogy kb. minden második fiú ilyen. Oldalt felnyírt, felül hosszabbra hagyott haj, páwa ruhák. Miért néz ki így minden második? Miért ez kell a lányoknak? Én sem öltözködöm igénytelenül, normális ruháim vannak, meg átlagos hajam, mégis mindenkinek az ilyen kell, de én egyszerűen nem tudok ilyen lenni, nem érzem jól magam olyan ruhákban.2014. ápr. 4. 23:29
1/23 anonim válasza:
én nekem nem tetszenek legszívesebben megöldösném az ilyen köcsög páwákat
2/23 anonim válasza:
Nyugi.....én rühellem ezeket a b*zis kinezetű majmokat, nálam a férfiak a nyerők :)
3/23 anonim válasza:
Nem mindenki az ecsetfejűeket szereti de amit még náluk is jobban utálunk az az aki picsog. Ne picsogj, férfi vagy baz*meg.
4/23 anonim válasza:
Mert most ez a nagy divat, meg a nagy menő csávók azt hiszik, hogy milyen überkirályok ettől, hogy ilyenek, mindegyik akkor egyéniség mint a ház..az más dolog hogy ugyan úgy néznek ki, de attól még ők a fasza gyerekek.
Azt, hogy ez miért jön be a lányoknak, hát azt nem tudom..de elég szar úton halad az "ízlésviláguk"
5/23 anonim válasza:
Hala az egnek,ne is akarj olyan lenni. Tul sok van beloluk de az intelligenciajuk remelhetoleg gyorsan kiiktatja oket a vilagbol mert eltuntek az igazi ferfiak. En ezt latom. Mind kis b.uz.i lett aki csak kihasznalja es dobja a 'csajait' raadasul meg tajparasztok is. Remelem hamar lecseng ez az idoszak
6/23 A kérdező kommentje:
Elsősorban lányok véleménye érdekel.
2014. ápr. 4. 23:37
7/23 anonim válasza:
Nem minden lany bukik az ilyen pawa b*zikra... En legszivesebben festenek a hajukkal! A ruhaik meg...pffuuujj! De szerintem az ilyen sracoknak nem lesz hosszu es komoly kapcsolata! ;)
8/23 anonim válasza:
Lehet, hogy nem minden lány bukik rájuk, de 800%-uk biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!