Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknak miért az ecsethajú...

A lányoknak miért az ecsethajú, b*zis divatot követő fiúk tetszenek? Egyáltalán miért van belőlük ilyen sok?

Figyelt kérdés
Épp megfigyeltem ma a buszállomáson, hogy kb. minden második fiú ilyen. Oldalt felnyírt, felül hosszabbra hagyott haj, páwa ruhák. Miért néz ki így minden második? Miért ez kell a lányoknak? Én sem öltözködöm igénytelenül, normális ruháim vannak, meg átlagos hajam, mégis mindenkinek az ilyen kell, de én egyszerűen nem tudok ilyen lenni, nem érzem jól magam olyan ruhákban.
2014. ápr. 4. 23:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
én nekem nem tetszenek legszívesebben megöldösném az ilyen köcsög páwákat
2014. ápr. 4. 23:30
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
Nyugi.....én rühellem ezeket a b*zis kinezetű majmokat, nálam a férfiak a nyerők :)
2014. ápr. 4. 23:31
 3/23 anonim ***** válasza:
19%
Nem mindenki az ecsetfejűeket szereti de amit még náluk is jobban utálunk az az aki picsog. Ne picsogj, férfi vagy baz*meg.
2014. ápr. 4. 23:31
 4/23 anonim válasza:
51%

Mert most ez a nagy divat, meg a nagy menő csávók azt hiszik, hogy milyen überkirályok ettől, hogy ilyenek, mindegyik akkor egyéniség mint a ház..az más dolog hogy ugyan úgy néznek ki, de attól még ők a fasza gyerekek.

Azt, hogy ez miért jön be a lányoknak, hát azt nem tudom..de elég szar úton halad az "ízlésviláguk"

2014. ápr. 4. 23:32
 5/23 anonim ***** válasza:
47%
Hala az egnek,ne is akarj olyan lenni. Tul sok van beloluk de az intelligenciajuk remelhetoleg gyorsan kiiktatja oket a vilagbol mert eltuntek az igazi ferfiak. En ezt latom. Mind kis b.uz.i lett aki csak kihasznalja es dobja a 'csajait' raadasul meg tajparasztok is. Remelem hamar lecseng ez az idoszak
2014. ápr. 4. 23:33
 6/23 A kérdező kommentje:
Elsősorban lányok véleménye érdekel.
2014. ápr. 4. 23:37
 7/23 anonim válasza:
Nem minden lany bukik az ilyen pawa b*zikra... En legszivesebben festenek a hajukkal! A ruhaik meg...pffuuujj! De szerintem az ilyen sracoknak nem lesz hosszu es komoly kapcsolata! ;)
2014. ápr. 4. 23:37
 8/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem minden lány bukik rájuk, de 800%-uk biztos :)
2014. ápr. 4. 23:41
 9/23 anonim ***** válasza:
*80%
2014. ápr. 4. 23:41
 10/23 piriiiiii ***** válasza:
Mindjárt megverlek! (17/L)
2014. ápr. 4. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!