A lányoknak miért az ecsethajú, b*zis divatot követő fiúk tetszenek? Egyáltalán miért van belőlük ilyen sok?
Figyelt kérdés
Épp megfigyeltem ma a buszállomáson, hogy kb. minden második fiú ilyen. Oldalt felnyírt, felül hosszabbra hagyott haj, páwa ruhák. Miért néz ki így minden második? Miért ez kell a lányoknak? Én sem öltözködöm igénytelenül, normális ruháim vannak, meg átlagos hajam, mégis mindenkinek az ilyen kell, de én egyszerűen nem tudok ilyen lenni, nem érzem jól magam olyan ruhákban.2014. ápr. 4. 23:29
11/23 A kérdező kommentje:
Kemény vagy :)
2014. ápr. 4. 23:43
12/23 anonim válasza:
Támogatom, nyírjuk ki a kis b*zikat! :D
13/23 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy nincs bajom velük, nem kinyírni akarom őket, csak megérteni a jelenséget, a miértet, meg a nők álláspontját.
2014. ápr. 4. 23:48
14/23 piriiiiii válasza:
Én csak az általánosításodra értettem ezt, basszus. És ez már a százezredik ilyen idiotizmusról árulkodó kérdés...
15/23 piriiiiii válasza:
A nők álláspontjáról meg talán ne beszélj egy szót sem.
16/23 A kérdező kommentje:
Hát te valami szörnyen retardált nőszemély lehetsz.
2014. ápr. 4. 23:50
17/23 anonim válasza:
Nem unjátok még az értetlenkedést és a gyűlölködést.
Inkább fejlesszétek magatokat, hasznosabb időtöltés.
18/23 walk w1th mee válasza:
B*zizzatok,de mégis több nőt megkapnak mint ti rinyagépek:D
19/23 anonim válasza:
"B*zizzatok,de mégis több nőt megkapnak mint ti rinyagépek:D"
Pinát talán, de nőt biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!