Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknak miért az ecsethajú...

A lányoknak miért az ecsethajú, b*zis divatot követő fiúk tetszenek? Egyáltalán miért van belőlük ilyen sok?

Figyelt kérdés
Épp megfigyeltem ma a buszállomáson, hogy kb. minden második fiú ilyen. Oldalt felnyírt, felül hosszabbra hagyott haj, páwa ruhák. Miért néz ki így minden második? Miért ez kell a lányoknak? Én sem öltözködöm igénytelenül, normális ruháim vannak, meg átlagos hajam, mégis mindenkinek az ilyen kell, de én egyszerűen nem tudok ilyen lenni, nem érzem jól magam olyan ruhákban.
2014. ápr. 4. 23:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy miről beszélsz. Talán rossz körökben próbálsz ismerkedni. Majdnem kopasz vagyok, konditerembe járok és mégsincs kockás hasam, bő nadrágot hordok. De mégis jó pár nő akar engem és nem a legcsúnyábbak. Ha van személyiséged lehetsz 500 kiló is, akkor is meg tudsz fogni akárkit. Legtöbbje inkább a biztonságot keresi és nem a rinyagépeket.
2014. ápr. 5. 08:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem fölösleges ilyen kérdéseken agyalni...

Én most múltam 26. Felnőtt életem elmúlt 7 évében többnyire nagyon konzervatív oldalra fésült, rövid frizurám volt,vagy olyan mindenütt egyszerűen rövidre nyírt hajam, amit túlzás is lenne frizurának nevezni.

Most meg trendi frizurát növesztettem, nem ecsethajat, de valami hasonlót.

De most sem páváskodok a tükör előtt, csak míg reggel 2 perc alatt megfésülködöm, és megigazítom a szakállamat.

És nem lettem se jobb, se rosszabb, a belső tartalom nem változott, csak a csomagolás lett dizájnosabb.

Amúgy meg éppen pár nappal ezelőtt olvastam egy cikket az aradi vértanúkról, és meglepetten konstatáltam, hogy egyikük modern szemmel nézve milyen "trendi" frizurát, szakállat viselt, amely manapság is megállná a helyét bármelyik huszonéves srácon.

[link]

Ő volt Kazinczy Lajos. 29 évesen végezték ki, a szabadságharc hőseként életét adta a hazáért.

Miért hisszük, hogy a mai, megszólalásig hasonlóan kinéző srácok között nem lennének ugyanilyen nemes lelkek, vagy legalábbis hétköznapi hősök?

Nem bűn változtatni a külsőn, ha valaki állandó belső tartalommal rendelkezik. - Ennek hiányában pedig egy ecsetfrizura éppoly üres fejet takar, mint bármilyen más hajviselet.

2015. jan. 5. 00:56
 23/23 anonim válasza:
Mi az egy meleg kinézetében ahogy heterók nem nézhetnek ki? Én például még egy olyan meleget sem láttam akinek ecsethaja van.
2017. febr. 12. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!