Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha menstruálunk akkor Testneve...

Ha menstruálunk akkor Testnevelés órán kell tesiznünk vagy akkor nem szabad? Ha megjött akkor, hogy lehet fürödni? És ha épp órán jönne meg? Vagy órán kéne kicserélni?

Figyelt kérdés
Válaszotokat várom.Segítsetek!!
2010. febr. 1. 20:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2010. febr. 2. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

En sem bántásból, meg vitából írok most, de en pl nem a szex miatt kezdtem el szedni a bogyót. HAnem azert, mert mikor nekem megvan, akkor olyan szinten rosszul vagyok h hányok, akár el is ájulok :S korházról kórházra jártam es aztán nagy nehezen kitalálták, hogy a fogamzásgátló segíthet. Szóval en azert szedtem már 15evesen.

Tenyleg nem kötözködes, vagy okoskodás keppen írok most, csa hátha van itt olyan ember, aki hasonló bajjal küzd... Nekem 12evesen jött meg először es 3 evig szenvedtem ezzel a bajjal, es mindenre gondoltak a dokik, csak erre nem... hogy a bogyó segíthet. Van egy bnőm aki ugyanígy rosszul van ha megjön, mondtam neki, hogy velem mi volt, elment nőgyógyászhoz, elpanaszolta a fájdalmait es ő is kapott gyógyszert es már alig görcsöl. Bár ha már bogyót szed az ember, akkor en a falnak tudok menni, aki magának választja ki a tablettáit... :S bízzuk már szakemberre!! ;)

19/L

2010. febr. 3. 20:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Oké!!Köszi!
2010. febr. 4. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Anyikámnak tesi órán jött meg! Ha megjön akk gyorsan szaladj ki és ha bejössz akkor mond azt h "Hát ezek női dolgok!"
2010. dec. 2. 20:47
 15/15 anonim válasza:

Elöször is !

Nekünk a tesi tanár részleges felmentést ad (azaz kevesebb kört futsz meg nem mindent csinálsz ) csak anyit mondol h egészségügyi, de nekünk olyankor melegítőben kell lenni.

Am igen

És n nekem mindig órán görcsöl a hasam, és szünetbe kmentem a wc-re és látom h megjön és szólsz a tanárnak(ha a terem nállatok IS csukva)akkor odaadja kulcsot és berakod ennyi.:)

Doresz voltam.

2011. máj. 6. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!