Hogy csinálják a modellek, + a sztárok, hogy olyan vékony a karjuk?
Figyelt kérdés
Én is vékony testalkatú vagyok, de azért elég vastag a karom... Azt olvasgattam, hogy nem edzenek mert nincs rá idejük, akkor mégis hogy csinálják?2010. febr. 1. 15:43
1/8 anonim válasza:
Genetika, nekem is vékony, én azt nem tudom elképzelni, hogy lehet belőle kicsit vastagabbat csinálni :(
2/8 anonim válasza:
Minden zsírcseppet kiszívatnak onnan :D
Van pénzük!
5/8 anonim válasza:
az mekkora hülyeség h nem edzenek mert nincs rá idejük. ezeknek személyi edzőjük van, vagymég saját konditermük is, az edző házhoz jön és mindennap akár keményen edzenek.
6/8 anonim válasza:
Nekem vékony a karom... utálom. :S Annyira nem tetszik.. Vékony is vagyok, de a karom pláne az. :/ Azért örülök, hogy van akinek tetszik. Én nem edzek, vagyis régebben sokat táncoltam, koriztam, kosaraztam és fociztam is, de ugye ezeknek a sportoknak lássuk be nemsok köze van a karom vékonyságához. :S :D Szóval lövésem sincs, hogy miért nem lesz kicsit vaskosabb. ˘˘"
7/8 A kérdező kommentje:
00:32 : a modellekre értettem! am köszi a válaszokat
2010. febr. 2. 15:08
8/8 anonim válasza:
nekem is nagyon vékony ,már elöre is félek a nyártól,rossz ránézni :S
hát remélem az idő majd segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!