Mit csináljak ha túl vékony a szám?
Hát az a problémám,hogy nagyon vékony a szám,és undorítóan ronda.Mások szerint is/szerintem is....
A suliban mindenki megjegyzi,hogy "csík" szám van és azt mondják,hogy ez hátrány...
MINDENKINEK a vastag száj tetszik,nekem meg szinte nincs is szám...Ez nagyon gáz!!!
Mindegyik fiú azt mondja nekem,hogy sokkal vonzóbb a puha vastag ajak,mint ez ilyen cserepes vékony ami nekem van...
Amúgy nem lenne csúnya arcom,csak a szám ront el mindent és mindenki ezzel bánt...Mindenkinek szép teltek az ajkai,az enyémek tök rondák...:(
Kicsit hülye s kérdés,nyilván nem tudok vele mit csinálni,bármivel kenem ki,lejön a szájfény is hamar...
Én azon gondolkodok,hogy szilikonszájakat fogok csináltatni,még az is jobb annál,ami most van...
Csak az meg olyan mű...Nem tudják élethűen megcsinálni?
Valamit muszáj...Nekem már kisebbségi komplexusom van emiatt,főleg,hogy többen is megjegyzik...
A vékony száj nem tetszik senkinek sem...:(
Engem is idegesít az orrom,de az nem olyan vészes...
A számat utálom a legjobban az egész fejemen...
Ha linkelnél egy képet az jó lenne :)
Egyébként meg szerintem nem szebb a vastag ajak... csak ízlés kérdése. Ha meg azzal cikiznek a suliban, akkor az azt jeleni, hogy fiatal vagy :D Szóval később már nem fognak és majd akkor megtalálod azt akinek úgy tetszel ahogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!