Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha túl vékony a...

Mit csináljak ha túl vékony a szám?

Figyelt kérdés

Hát az a problémám,hogy nagyon vékony a szám,és undorítóan ronda.Mások szerint is/szerintem is....

A suliban mindenki megjegyzi,hogy "csík" szám van és azt mondják,hogy ez hátrány...

MINDENKINEK a vastag száj tetszik,nekem meg szinte nincs is szám...Ez nagyon gáz!!!

Mindegyik fiú azt mondja nekem,hogy sokkal vonzóbb a puha vastag ajak,mint ez ilyen cserepes vékony ami nekem van...

Amúgy nem lenne csúnya arcom,csak a szám ront el mindent és mindenki ezzel bánt...Mindenkinek szép teltek az ajkai,az enyémek tök rondák...:(

Kicsit hülye s kérdés,nyilván nem tudok vele mit csinálni,bármivel kenem ki,lejön a szájfény is hamar...

Én azon gondolkodok,hogy szilikonszájakat fogok csináltatni,még az is jobb annál,ami most van...

Csak az meg olyan mű...Nem tudják élethűen megcsinálni?

Valamit muszáj...Nekem már kisebbségi komplexusom van emiatt,főleg,hogy többen is megjegyzik...

A vékony száj nem tetszik senkinek sem...:(

2011. máj. 13. 22:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
65%
Ha tényleg ennyire zavar, hát csináltasd meg. Inkább, mint komoly lelki problémáid legyenek. Csak találj olyan dokit, aki lelkiismeretes, és nem csinál neked kacsaszájat, mert az még a csíkszájnál is csúnyább. Amúgy biztos vannak olyan srácok, akiknek bejönnek a vékony ajkak.
2011. máj. 13. 22:37
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet azzal,hogy mindenkinek a dús ajak tetszik.Erotikusabb,de nem minden esetbe és ember válogatja.Amúgy kis optikai dolgokkal tudod megoldani,mint például szájkontúrceruza,és rá a szájfény.Úgy tartósabb is.A sztároknak is ezekkel csalnak mindig,valamint a modelleknek.A repedezettség meg ápoltság kérdése.Szőlőzsír,ajakápoló stb.Olyan szer nincs sajna,amivel teltebbé teheted,csakis a külső csalások.Tanuld meg viselni.:)A szilikonszáj undorító,természetellenes és nem is biztos,hogy szépen csinálják meg.
2011. máj. 13. 22:40
 3/33 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz, nekem tetszik a vékony száj :)
2011. máj. 13. 22:44
 4/33 anonim ***** válasza:
80%
Nálam is ez a helyzet,csak nem ennyire durván,mert az orrom elvonja a figyelmemet az még rondább :/ na nekem meg attől van kisebbségi komplexusom.
2011. máj. 13. 22:48
 5/33 A kérdező kommentje:
Hát igen..Én is ezt gondolom a szilikon szájról...De engem akkor is nagyon zavar az enyém...Főleg,hogy mindenki azt mondja nekem,hogy csúnya...Linkeljek egy képet?
2011. máj. 13. 22:49
 6/33 A kérdező kommentje:
Angelina Jolie-nak is fel van töltetve...nem?
2011. máj. 13. 22:50
 7/33 A kérdező kommentje:

Engem is idegesít az orrom,de az nem olyan vészes...

A számat utálom a legjobban az egész fejemen...

2011. máj. 13. 22:51
 8/33 anonim ***** válasza:
Persze,linkelj :)
2011. máj. 13. 22:52
 9/33 anonim ***** válasza:
76%
angelina jolie-nak elvileg természetes.de nem tudhatod már.:D
2011. máj. 13. 22:52
 10/33 anonim válasza:
100%

Ha linkelnél egy képet az jó lenne :)

Egyébként meg szerintem nem szebb a vastag ajak... csak ízlés kérdése. Ha meg azzal cikiznek a suliban, akkor az azt jeleni, hogy fiatal vagy :D Szóval később már nem fognak és majd akkor megtalálod azt akinek úgy tetszel ahogy vagy!

2011. máj. 13. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!