Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha túl vékony a...

Mit csináljak ha túl vékony a szám?

Figyelt kérdés

Hát az a problémám,hogy nagyon vékony a szám,és undorítóan ronda.Mások szerint is/szerintem is....

A suliban mindenki megjegyzi,hogy "csík" szám van és azt mondják,hogy ez hátrány...

MINDENKINEK a vastag száj tetszik,nekem meg szinte nincs is szám...Ez nagyon gáz!!!

Mindegyik fiú azt mondja nekem,hogy sokkal vonzóbb a puha vastag ajak,mint ez ilyen cserepes vékony ami nekem van...

Amúgy nem lenne csúnya arcom,csak a szám ront el mindent és mindenki ezzel bánt...Mindenkinek szép teltek az ajkai,az enyémek tök rondák...:(

Kicsit hülye s kérdés,nyilván nem tudok vele mit csinálni,bármivel kenem ki,lejön a szájfény is hamar...

Én azon gondolkodok,hogy szilikonszájakat fogok csináltatni,még az is jobb annál,ami most van...

Csak az meg olyan mű...Nem tudják élethűen megcsinálni?

Valamit muszáj...Nekem már kisebbségi komplexusom van emiatt,főleg,hogy többen is megjegyzik...

A vékony száj nem tetszik senkinek sem...:(

2011. máj. 13. 22:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút rendben van a szád. Az enyém vékonyabb, mégsem zavart az eddigi életemben.

A többiek meg szerintem csak rámentek, mert tudják, hogy téged ez a téma idegesít. :) Ne tedd meg nekik azt a szívességet, hogy rágódsz rajta.

2011. máj. 13. 23:22
 22/33 A kérdező kommentje:
Köszi :D Néha tényleg bolond vagyok :P De akkor se tetszik a szám...Talán az utolsó képen igen.De igazából az 1.2. kép a legélethűbb :):):)
2011. máj. 13. 23:24
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Uccsó vagyok. Itt egy kép rólam: [link]

Na, ez aztán a penge száj :D Ne idegesítsd magad a sajátodon ;)

2011. máj. 13. 23:25
 24/33 A kérdező kommentje:

Egy picit vékonyabb mint az enyém...De nem sokkal!!!

A 2. képen nekem is ilyesmi :D

Meg a tied természetes,az enyém meg ki van festve a képen,szerintem vastagabb tűnik egy picit...

Egyébként engem sem zavart egy darabig.Addig amég a fülembe nem ültették a bogarat,hogy vastag száj szebb,mint a bantu négereknek...:P

2011. máj. 13. 23:35
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem fogok vele csinálni semmit. Akinek nem tetszik, nem néz oda. Kész :P
2011. máj. 13. 23:44
 26/33 anonim ***** válasza:

Nem valós a problémád.Szerintem csak azért cukkolnak vele,mert látják,hogy erre harapsz.

Az anyag meg amit beinjekcióznak ajakfeltöltésnél felszívódik fél-egy év alatt.

Meg persze csak annyit adnak be,amilyen vastagra kéri a páciens.

Akiken már egyértelműen látszik a feltöltés,azok csak magamutogatók,túlzásba esett emberek.

2011. máj. 14. 01:27
 27/33 anonim ***** válasza:
81%
szép vagy, a szád is rendben van, sem kicsi sem nagy éppen jó. van akinél még rosszabb a helyzet, örülj annak amid van!!
2011. máj. 14. 08:07
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Nézegesd meg ezeket a képeket. Ez is olyan dolog, hogy mi aztán mondhatjuk, hogy semmi baj nincs vele, ha te nem hiszed el, és nem szereted.

Ha változtatni akarsz, ajakfeltöltés, ennyi.

[link]

[link]

Szerintem egész szépeket tudnak már csinálni. Persze csak ha nem Szandika szájat akarsz, mert az sosem fog jól kinézni.

2011. máj. 14. 11:10
 29/33 A kérdező kommentje:

Megtudják jól csinálni,de nem minden esetbe...

Az meg a másik fele,hogy egy idő után felszívódik a szilikon olaj...:(

Igazából sokat segítettetek,hogy pozitívabban lássam a dolgokat,hogy nem is olyan vékony meg minden :D:D:D

Persze most is zavar még,de nem fogom fel venni másoknak a piszkálódásait...

Köszi a válaszokat mindenkinek!!!:)

2011. máj. 14. 16:16
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

gyönyörű vagy és a szád is nagyon szép! egyáltalán nem vékony, nekem nagyon tetszik :) nekem sincs sokkal vastagabb, de sajna valamiért kicsit féloldalas, szóval ennél sokkal-sokkal rondább :/

én tudom miért piszkálnak: azért, mert nagyon szép vagy. valamikor biztos elmondtad valakinek, hogy nem szereted a "vékony" szádat, és rögtön ráharaptak, hogy na, ezzel ki lehetne készíteni. az emberek többsége valamiért nem tudja elviselni, ha valaki csaknem tökéletes (irigység?) és mindenféle eszközzel el akarják venni a kedvét attól, hogy ne higgye el magáról, hogy tényleg az :S

visszatérve a szádra, nekem van egy csoporttársam, akinek tényleg annyira vékony a szája (vékonyabb, mint amit az 1ik válaszoló belinkelt), hogy az már csúnya, de neki is van barátja, szóval mindenkinek más jön be :)

2011. máj. 14. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!