Ennyire csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
általában az iskolában szoktak csúfolni a kinézetem miatt konkrétan még nem mondták,hogy milyen ocsmány vagyok de utaltak már rá, hogy nem vagyok egy szépség (hogy nézel ki? Milyen "szép" vagy stb...) nkem meg semmi ömbizalmam sincs szerintem semmi szép nincs bennem 153 cm vagyok és 42 kg (nm tudom hogy ez soknak számít e) a hajam se a legszebb pont mint a bőröm... de itt egy kép:
tényleg ennyire csúnya lennék?
2014. dec. 4. 22:28
31/35 anonim válasza:
Velem is ez volt suliban, a testsúlyod pont jó, és nem vagy csúnya.
32/35 anonim válasza:
Így,hogy raktál fel normális képeket,már azt mondhatom,hogy egész szép,aranyos vagy!
A kozmetikushoz tényleg menj el!
Egy fánk konty vagy bármilyen konty jól állna neked!És mosolyogj,tényleg szebb vagy úgy!!
33/35 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy és ezt nem azért mondom h jobb kedved legyen :D nincs átlagos arcod, inkább különleges, ami vkinek vagy tetszik vagy nem.
34/35 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, csak a szemöldököd nem jól van kiszedve ennyi :)
35/35 smbence válasza:
Most jól figyelj rám:)
M O S O L Y !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!