Mit gondoltok rólam?
Eléggé önbizalom hiányos vagyok az utóbbi időben! Sokan mondják, hogy szép vagyok, de nem tudok már hinni nekik. Sosem vagyok megelégedve magammal. Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok! Próbáltam jobb képeket választani, bár nem tudom mennyire látszik rajtuk bármi is! XD
Mondjuk ezeken sem vagyok pont olyan mint az életben...
Na de ha nem sikerül beazonosítani, akkor tudok még mutatni!
Bírom a kritikát tehát csak nyugodtan! :)
Köszönöm szépen! :)
Hát igen, az biztos még csak a 13. életévemet taposom! :)
Hát köszönöm a tanácsot... Igazából nem tudom, hogy férfi vagy e vagy nő, de szerintem nem a kor határoz meg egy embert. Hidd el egy 13 évesnek is fontos a külső! Lehet, hogy ebben a korban ez még nem olyan kapitális kérdés, de ennek ellenére fontos. Nem jó érzés úgy felkelni nap, mint nap, hogy nem érzed szépnek magad!
Amúgy köszönöm a kommented! Egyébként én magam is mélyen ellenzem a netre feltöltött képeket. Facebook-ozni sem szoktam, ez most kivételes eset. :)
Köszi! :) Igazából szög egyenes a hajam csak előző nap be volt fonva, hogy göndör legyen, de másnapra csak ennyi maradt belőle! :)
Amúgy ahogy nézem a képeket...siralmasak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!