Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam?

Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Eléggé önbizalom hiányos vagyok az utóbbi időben! Sokan mondják, hogy szép vagyok, de nem tudok már hinni nekik. Sosem vagyok megelégedve magammal. Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok! Próbáltam jobb képeket választani, bár nem tudom mennyire látszik rajtuk bármi is! XD

Mondjuk ezeken sem vagyok pont olyan mint az életben...

Na de ha nem sikerül beazonosítani, akkor tudok még mutatni!

Bírom a kritikát tehát csak nyugodtan! :)

2014. nov. 14. 20:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nyilván nem tudom biztosra mondani, de valószínűleg lényegesen magasabb az IQ-d, mint az átlagnak, illetve valóban gondolkodsz. Ha belül van is benned ítélet (ami nem baj), kifelé logikus vagy.

Ezt az utolsó gondolatmeneted miatt írom. A tapasztalataim alapján ez egy átlagos felnőttnek is "sok". Nem, nem arról van szó, hogy ha rámutatsz, akkor nem értik meg, hanem hogy maguktól ezt nem fogalmazzák így meg.

Nem tudok tanácsot adni, hogy hogyan is kell kezelni, amikor még nem tudod biztosan, hogy neked van igazad. Akiknek nincs igazuk, valószínűleg ugyanazt érzik, mint akik nem tévednek. Szerintem neked többször lesz valóban igazad, ha valamiről gondolsz valamit (kivéve a szubjektív és nem bizonyítható dolgoknál). Ez csak egy példa, remélem, hogy ki fog alakulni nálad, hogy hallgass meg másokat, de magadban higgy.

Vigyázz az agyadra is. :)

2014. nov. 25. 09:35
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. nov. 25. 20:36
 23/25 anonim válasza:
szép vagy
2014. nov. 25. 23:19
 24/25 Endricsek válasza:
tangat viselsz mar? :)
2015. márc. 24. 10:52
 25/25 anonim ***** válasza:

Szép vagy, aranyos és természetes, szerintem maradj is ilyen. Mindenkinek másmilyen lányok tetszenek, ne másoknak akarj megfelelni, hanem önmagadnak, érezd jól magad a bőrödben!

Ne csak a külsőddel törődj, hanem a belsőddel is! A szépségen sokkal kevésbé lehet változtatni, mint a szellemi képességeken, mégis mindenki arra panaszkodik, hogy nem elég szép, azt szinte senki nem mondja magáról, hogy nem elég okos - pedig...

Egy ember pedig a külső és belső összhangjától lesz igazán szép, a külső önmagában kevés.

Ha a fényképeiddel nem vagy elégedett, akkor keress majd egy hozzáértő, jó fotóst, akinek tetszenek a másokról készült képei és csináltass vele magadról rendes képeket! Azokon tetszeni fogsz magadnak - ha tényleg jó a fotós.

2015. márc. 25. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!