Mit gondoltok rólam?
Eléggé önbizalom hiányos vagyok az utóbbi időben! Sokan mondják, hogy szép vagyok, de nem tudok már hinni nekik. Sosem vagyok megelégedve magammal. Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok! Próbáltam jobb képeket választani, bár nem tudom mennyire látszik rajtuk bármi is! XD
Mondjuk ezeken sem vagyok pont olyan mint az életben...
Na de ha nem sikerül beazonosítani, akkor tudok még mutatni!
Bírom a kritikát tehát csak nyugodtan! :)
20 évesen nem kellemes érzés azt mondani, hogy nagyon szép vagy, mert túl nagy vagyok hozzád képest, de azt már nyugodtan mondhatom, hogy 20 éves korodra 100%, hogy egy nagyon gyönyörű hölgy lesz belőled! Csak sportolj és maradj karcsú, ne fesd be a hajad, ne vidd túlzásba a sminket, mert te smink nélkül is szép vagy, plusz öltözködj stílusosan.
Szokták mondani, hogy szem a lélek tükre. Ha igazán gyönyörű akarsz lenni, akkor vigyázz a kis lelkecskédre és ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, nagyon vigyázz a fiúkkal, sose bízz meg bennük, mindig legyenek fenntartásaid. Hamarosan abba a korba kerülsz, hogy a fiúk elkezdenek "udvarolni" neked, inkább úgy mondanám, hogy megakarnak majd szerezni téged, mint egy trófeát a szépséged miatt és majd mindent megtesznek ezért. Miután meguntak téged, miután kihasználtak téged, megkapták azt, amit akartak (szex) otthagynak. Lehet, nem hiszel nekem, lehet majd itt sokan nem értenek egyet, de nekem, mint férfinek hihetsz, ismerem a saját nemem...
szerintem gyonyoru vagy foleg a 13-hoz kepest utolso pedig hadd cafoljalak meg sajat magammal soha nem hasznaltam es ezutan se fogok senkit kihasznalni
15/f
Hát köszönöm szépen mindenkinek! :) Máris jobban érzem magam! Utolsó előtti, köszi a jó tanácsot!
Igyekezni fogok. :D
Utolsó: Hát igen, van ilyen is, meg olyan is. Örülj, hogy te a jobbik fajtából való vagy! :)
igazából ez most így furán jött ki mert úgy mondtad mintha ez olyan lenne mint a szexuális vonzalom hogy nem maga választja pedig ez nem olyan nem kell örülnöm hogy a jobbik fajtából vagyok mert nem az élet döntött így hanem én
ha akarnám egy éjszakáig meglennék 1-1 csajjal és kész de nem ilyen vagyok
én ha úgyis nyitok neki valaminek hogy ebből csak 1 éjszaka lesz nem tudok olyan könnyen elszakadni lehet hogy nem másnap próbálok kapcsolatot létesíteni de nem tudom csak úgy elengedni és nem is akarom akivel egyszer lefekszem
Szép és aranyos vagy, és szerintem ennél csak szebb leszel. Mondják itt hogy gyerek, meg miegymás, az igazság csak ott kezdődik hogy egy 13 éves lány már érett egy kisebb párkapcsolathoz. Míg egy 13 éves fiú nem. Ez mindig is így volt, és ez így van rendjén. Persze hogy nincs önbizalmad hisz még fiatal vagy és nem volt még fiúd. Ezt nem kell siettetni, majd jön magától. Viszont semmiképp se szégyelld magad. Természetes módon is szép lány vagy ami jó dolog.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!