Ennyire csúnya vagyok?
általában az iskolában szoktak csúfolni a kinézetem miatt konkrétan még nem mondták,hogy milyen ocsmány vagyok de utaltak már rá, hogy nem vagyok egy szépség (hogy nézel ki? Milyen "szép" vagy stb...) nkem meg semmi ömbizalmam sincs szerintem semmi szép nincs bennem 153 cm vagyok és 42 kg (nm tudom hogy ez soknak számít e) a hajam se a legszebb pont mint a bőröm... de itt egy kép:
tényleg ennyire csúnya lennék?
köszön a negatív/pozitív válaszokat/véleményeket és a tanácsokat :)
csináltam most gyors képeket meg írtátok, hogy rosszak a fényviszonyok :) ezért remélem ezeken jobb lett----->
(bocsánat a sápadt bőrömért a kissé karikás szemért meg a seb tapaszért:( )
(meg találtam egy régebbit is)
Az ocsmány nem szépen kiszedett szemöldököd borzalmas.A szemedet úgy fested ki h nekem ellenszenves vagy bocsi :(
Elsőnek tanulj meg sminkelni és kezdj valamit a hajaddal :)
Nem vagy csúnya, de szép se vagy. Abba a kategóriába tartozol, amibe az emberek 98%-a. Én is.
1% az emberiség arányában a gyönyörűszép ember, és 1% a Quasimodo, a többi az átlag.
most ,hogy felraktad ezt a többi képet is , így látszik,milyen vagy igazából. Szerintem nincs veled semmi gond, pl egy mosoly ráférne a képre, hidd el :)
egyedül a szemöldöködre mondanám,h tényleg nem előnyös,de ha megcsináltatod ,akkor azzal sem lesz gond.
És egy jó tanács, ne vedd szívedre ,amiket itt írnak , nem tudhatod épp ki írja,milyen szándékkal, bízz magadban , legyen önbizalmad,mosolyogj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!