Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennyire csúnya vagyok?

Ennyire csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

általában az iskolában szoktak csúfolni a kinézetem miatt konkrétan még nem mondták,hogy milyen ocsmány vagyok de utaltak már rá, hogy nem vagyok egy szépség (hogy nézel ki? Milyen "szép" vagy stb...) nkem meg semmi ömbizalmam sincs szerintem semmi szép nincs bennem 153 cm vagyok és 42 kg (nm tudom hogy ez soknak számít e) a hajam se a legszebb pont mint a bőröm... de itt egy kép:

[link]

tényleg ennyire csúnya lennék?

2014. dec. 4. 22:28
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

köszön a negatív/pozitív válaszokat/véleményeket és a tanácsokat :)

csináltam most gyors képeket meg írtátok, hogy rosszak a fényviszonyok :) ezért remélem ezeken jobb lett----->

(bocsánat a sápadt bőrömért a kissé karikás szemért meg a seb tapaszért:( )

[link]

[link]

(meg találtam egy régebbit is)

[link]

2014. dec. 5. 13:04
 22/35 anonim ***** válasza:
54%

Az ocsmány nem szépen kiszedett szemöldököd borzalmas.A szemedet úgy fested ki h nekem ellenszenves vagy bocsi :(

Elsőnek tanulj meg sminkelni és kezdj valamit a hajaddal :)

2014. dec. 5. 13:34
 23/35 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) (megszoktam már)a szemöldökömet most nm szedem csak hagyom és majd kozmi meg csinálja : ) a hajamat egyszerűen utálom nem lehet vele semmit kezdni hiába veszek ilyan dove meg loreal csoda szereket egyszerűn nm hatnal semmit : ( nagyon vékonyszárú rossz hajam van...... már koránt sesmi kelem magamat annyira régebben sminkeltm nagyon mertazt hittem ez így jó denem :) mára már csak a púder és a szempillaspirál maradt :D (most kiadtam magamból mindent ^^')
2014. dec. 5. 14:03
 24/35 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért bocsánat telon vagyok :( :)
2014. dec. 5. 14:04
 25/35 anonim ***** válasza:
26%

Nem vagy csúnya, de szép se vagy. Abba a kategóriába tartozol, amibe az emberek 98%-a. Én is.

1% az emberiség arányában a gyönyörűszép ember, és 1% a Quasimodo, a többi az átlag.

2014. dec. 5. 14:30
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

most ,hogy felraktad ezt a többi képet is , így látszik,milyen vagy igazából. Szerintem nincs veled semmi gond, pl egy mosoly ráférne a képre, hidd el :)

egyedül a szemöldöködre mondanám,h tényleg nem előnyös,de ha megcsináltatod ,akkor azzal sem lesz gond.

És egy jó tanács, ne vedd szívedre ,amiket itt írnak , nem tudhatod épp ki írja,milyen szándékkal, bízz magadban , legyen önbizalmad,mosolyogj :)

2014. dec. 5. 14:48
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Visszaemlékezve a középsulis osztályomra simán a jobbak közé tartoztál volna. Az alapanyag szerintem jó és még van hova fejlődni ha megtalálod mi az ami a legjobban áll neked.
2014. dec. 5. 15:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Annyi még, hogy így képek alapján az jön át, hogy talán a kisugárzásod sem a legjobb, aztán nem tudom, hogy viselkedsz végülis élőben.
2014. dec. 5. 15:52
 29/35 Quasar07 ***** válasza:
Nem vagy csúnya:) Csak annyi, hogy a képen morcosnak tűnsz.
2014. dec. 5. 19:19
 30/35 A kérdező kommentje:
Igen az tény hogy eddig nem sok Palvin Barbira hasonlító embert láttam de.. ha be megyek pl plázába akkor ott eléggé sok szép lány van (akad sok plázacica is) :)
2014. dec. 5. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!