Ennyire csúnya vagyok?
általában az iskolában szoktak csúfolni a kinézetem miatt konkrétan még nem mondták,hogy milyen ocsmány vagyok de utaltak már rá, hogy nem vagyok egy szépség (hogy nézel ki? Milyen "szép" vagy stb...) nkem meg semmi ömbizalmam sincs szerintem semmi szép nincs bennem 153 cm vagyok és 42 kg (nm tudom hogy ez soknak számít e) a hajam se a legszebb pont mint a bőröm... de itt egy kép:
tényleg ennyire csúnya lennék?
Öm... nem értek a pnltoshophoz soha nem is értettem : )
Köszönöm az eddigi válaszokat : )
Lány vagyok,de írok véleményt. Szerintem,ha őszinte véleményt akarsz,akkor egy olyan képet készíts,amiben rendes fény van,nincs rajta rárakott fényhatás .
az egyik szürke a másik meg Retrica vagy mivel van csinálva.
Így mindenki lehet szép,meg előnyös,ha ki van világítva az arc. Tehát én azt gondolom,h ez így egyik sem te vagy igazán. Alapvetően szerintem nem vagy csúnya,mint a kérdésben is kérdezted, szép a szemed pl. A szemöldököd nem tetszik.
18L
Egyáltalán nem vagy te csúnya, de az első képet dugd el valami biztos helyre, mint ha ölni akarnál a szemeiddel :D
Amúgy megnéznék én is valami jobb képet ahol jobbak a fényviszonyok, meg esetleg egy kis vidámság is van a képen. De csúnya nem vagy az biztos.
csini vagy, csak mosolyogj, biztos jól áll. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!