Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el a kézfejem...

Hogyan tüntessem el a kézfejemről és az ujjaimról a szőrt?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 14:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Epilátorral vagy cukorpasztával. Azok kiszedik a kis szőröket is.
2014. dec. 3. 14:14
 2/13 anonim válasza:
perzseld le gázrózsa felett. kicsit büdös de hatásos, nem okoz égési sérülést.
2014. dec. 3. 14:17
 3/13 A kérdező kommentje:

Ez a perzselés dolog nekem nem megy. :/ de hallottam már mástól is. Azért köszi :)

Cukorpaszta? :O Nem is hallottam még róla, de utánanézek. Te használod?:)

2014. dec. 3. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem, én epilátort használok, csak itt az oldalon láttam már többször, hogy nagyon dícsérik a cukorpasztát, hogy nem kell hozzá megnöveszteni a szőrt, mint egy sima gyantához. Meg állítólag kevésbé fájdalmas, mint a sima gyanta (vagy az epilátor).
2014. dec. 3. 14:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem a sima gyanta le sem szedi. Valószínűleg hormonzavar miatt nőtt most a kézfejemre és az ujjaimra is ,mert eddig nem volt ott semmi. :( Így nincs tapasztalatom semmilyen módszerről. Köszönöm neked is!:)
2014. dec. 3. 14:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen borotválom.
2014. dec. 4. 08:46
 7/13 A kérdező kommentje:
nem erősödik meg?
2014. dec. 4. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Amikor nő ki olyan mint ha erősebb lenne,de amint hosszabb lesz,látszik,hogy nem.
2014. dec. 7. 06:18
 9/13 anonim ***** válasza:

nehogy leborotváld!! ha utána nem szeretnéd egész hátralevő életedben minden egyes nap borotválni..

gyanta vagy epilátor. de nem hiszem, hogy olyan erős lehet ott a szőr, hogy feltétlenül el kéne tüntetni.

2014. dec. 15. 20:20
 10/13 A kérdező kommentje:
nem erős, de ha úgy éri fény, eléggé látszik.. annyira gyenge, hogy még a gyanta se szedi le, majd megpróbálom epilátorral. köszi!:)
2014. dec. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!