Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el?

Hogyan tüntessem el?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A helyzet az Hogy a combom a fenekem, a felsőtestem szőrös. Eléggé sötét és eléggé erős. Borotválkozok , epilálok , az erősebb szőrszálakat csipesszel kiszedem. Még a bimbóm körül is szőrös. Már teljesen kivagyok akadva hiszen nagyon kellemetlen, nem tudom mit tegyek. Kérem ha esetleg valaki volt hasonló helyzetben és megtudta oldani az segítsen. Előre is köszönöm. 20 L
2014. júl. 21. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs hormonzavarod?

Menj orvoshoz.

2014. júl. 21. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nemhiszem Hogy ez lenne az oka. Bár még nem gondolkoztam ilyesmin. Elég régóta ilyen már. És egyre csak erősödik. Nagyon kellemetlen.
2014. júl. 21. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem nézesd meg egy orvossal..
2014. júl. 21. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem is hormon zavar van a dologban. Keresztanyum is hormonzavaros es neki is a feneke, combja, hata, az all alatti resz is szoros... eros, fekete szor, de ot ez nem is igazan erdekelte...aztan 14eves koraig baj volt a menstruaciojaval(11evesen jott meg eloszor neki). Volt, hogy 5honapot kesett vagy havonta 2x is megjott neki. Ekkor ment el egy orvoshoz es akkor derult ki, hogy a hormon zavar miatt van ez es a szorzete is a miatt ilyen. Mikor gimibe jart 1-1.5 hetente jart kozmetikushoz gyantaztatni. Ez viszont egy ido utan semmit nem fog erni mert csak erosebb, sotetebbek lesznek a szorszalak. 19-20eves koraig gyantaztatott aztan abba hagyta mert unta, hogy egyre survebben kell jarnia (2-3naponta). Elment az orvoshoz, hogy ez ellen lehetne e tenni valamit. Marmint... o azert ment, hogy a hormonzavarra irjon valami gyogyszert mert igy.. ezaltal a szor sem none annyira es azt mondta az orvos, hogy mar semmit nem tud csinalni. Ha nem gyantaztatta volna es par evvel korabban ment volna akkor egy gyenge gyogyszer is segitett volna, de igy mar nem. Szova szerintem te se gyantazd, borotvald, epilald. Hagyd abba es fordulj orvoshoz. :)

Amugy egyik unoka tesom is ugyan igy van. O 17eves es mar brutal csunya a szore viszont o kapott gyogyszert 1honapja es picit erzi a valtozast.

2014. júl. 21. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!