Kijött egy nagy pattanás az államnál, nem lehet kinyomni. Olyan pup féle. Problkoztam már fogkrémmel meg ezekkel, nem jött be:/ Hogyan tüntessem el holnapra?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 13:50
1/6 anonim válasza:
minden pattanást ki lehet nyomni...kicsit erősebben nyomd meg had fájjon és kijön!
2/6 anonim válasza:
NE nyomd meg. Hagyd hogy elmúljon, ha nyomkodod, csak még jobban be fog gyulladni, vörös lesz és nagyon fog fájni. Hagyd békén.
3/6 anonim válasza:
Nekem is pont az államon van egy ilyen kis köcsög :D De volt már, nem nyomtam ki, korrektor rá amikor nagyon nem kéne látszódnia de egyébként elmúlik pár nap alatt.
4/6 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom, hogy ha egy pattanást nem tudsz elsőre(vagy másodikra) kinyomni, akkor inkább hagyd! Én is jártam úgy, hogy nem sikerült kinyomni, én meg az okos fejemmel tovább nyomkodtam, és csúnyán begyulladt, és 2 hétbe tellt míg eltűnt:P. Szóval szerintem hagyd békén. :) Ha nem tűnik el holnapra (és ennek sajna elég nagy a valószínűsége) akkor max annyit tudsz tenni, hogy segítségül hívod a korrektorodat, vagy az alapozódat. :)
5/6 anonim válasza:
Ha nem tudod kinyomi és nem is fehér a teteje, csak egy piros púp, akkor ne erőltesd, csak kendőzd el sminkkel, nagy valószínűséggel visszahúzódik. Ha nem, akkor meg megérik annyira, hogy ki tudd nyomni. Ilyen stádiumban nekem bevált a fogkrém.
6/6 anonim válasza:
Próbálkozhatsz jéggel, hogy megnyugodjon vagy visszább húzódjon kicsit (nekem be szokott jönni az ilyen pukli-szerű "patikkal"). Aztán kenj rá alapozót, de ígyis úgyis látszódni fog igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!