Mi lehet az oka annak, hogy kb. egy hónap alatt az összes pattanásom eltűnt?
Pár hete nagyon örültem, hogy ha nem is volt hibátlan a bőröm, 1-2 apróság, heg volt csak, és egyetlen gyulladt izé se volt az arcomon. Mire ezt így realizáltam és elkönyveltem a felnőtté válásnak vagy ilyesmi (így 24 évesen :D) és élveztem, 3 nap nem kellett és kijött egy. :/
Elkeseríteni nem akarlak, de ha a ciklusoddal van összefüggés, akkor attól nem fogsz megszabadulni, max fogamzásgátló szedése mellett, a hormonális aknét máshogy szinte lehetetlen eltüntetni, persze helyrejöhet a hormonrendszered, de ehhez nem ártana kivizsgálni is és kezelni, ha lehet. Esetleg gondold végig, hogy volt-e, amit még máshogy csináltál, új kozmetikum (új, amit 1-2 hónappal előtte kezdtél használni), bizonyos ételek elhagyása, stb, lehet abban van akkor a titok. :)
De ha rájössz, feltétlenül szólj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!