Van olyan hogy egy lányra azért nem figyelnek fel a fiúk mert túl alacsony?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok , körülbelül 155 cm és az osztánytaraim napi szintem elsütnek egy-egy viccet arrol hogy milyen alacsny vagyok. Ott jókat szoktunk röhogni, de lehet benne valami igazság? Fiúk, nektek mennyire számit az hogy egy lány alacsony vagy nem.?2014. dec. 1. 16:47
1/11 anonim válasza:
Én 15 vagyok 156 centivel, szóval teljesen átérzem a helyzetedet! :)
Engem az egyik fiú osztálytársam szokott ezzel piszkálni, erre én meg azt felelem neki, hogy állítólag az alacsony lányok cukik! ;)
2/11 A kérdező kommentje:
hát köszi...ezt nekem is mondták már egy páran hogy cuki meg mit tudom én de attól még nagyon nem változott semmi....valahogy a cukit és a "jó csajt"nem lehet egymás mellé tenni
2014. dec. 1. 17:13
3/11 anonim válasza:
én 22 évesen vagyok 155 cm. emiatt nem vagyok hátrányban a fiúknál. ránk szokták mondani hogy kis aranyosak :)
4/11 A kérdező kommentje:
#3 orülök hogy hallok ilyen válaszokat is....nem sértésként mondom deazért remélem hogy én még fogok nöni
2014. dec. 1. 17:21
5/11 anonim válasza:
Abszolút nem számít, pedig nekem a külső a döntő. Jah és 180 cm vagyok. 14/f
6/11 A kérdező kommentje:
180 cm? 14 évesen? kosarazol ? :)
2014. dec. 1. 18:35
7/11 anonim válasza:
160 az átlag vagy 165.Szóval nem gáz.
8/11 A kérdező kommentje:
hát köszi :))
2014. dec. 1. 18:42
9/11 anonim válasza:
Nem vagyok olyan magas, vannak osztálytársaim, akik 190 körül vannak.
10/11 anonim válasza:
En is 14 éves vagyok es 155cm. Rengeteg fiú oda van ertem, mert nem a magassag számít hanem az hogy hogy nézel ki úgy átlagban:) nekem megmondták az orvosok, en mar nem fogok nőni, lezarodtak a csontjaim. De nem bánom;) rám mondjak hogy jo csaj vagyok, de persze azt is hogy aranyos:) egyáltalán nem számít hany cm vagy, de ha zavar hordj magas sarkut, en is mindig azt szoktam:) ja es így maradhatsz anyuci kicsi lánya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!