Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Az alacsony vagy a...

Fiúk! Az alacsony vagy a magas lányok tetszenek inkább?

Figyelt kérdés
Az alacsony vagy a magas lányok tetszenek inkább? És miért? Nektek mi számít alacsonynak és magasnak?
2014. aug. 10. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
154 centi vagyok. Egyszer ezt mondta nekem egy haverom: "Pedig az alacsony lányok cukik. Olyan kis megrontani valóak."
2014. aug. 10. 00:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Én 161 centi vagyok, iskolaidőben gyakran kapom meg a "Törpe", és társai kifejezést, de úgy utálom. Remélem én még nőni fogok azért. Remélhetőleg 170-175 centiméter között lesz a végleges magasságom.
2014. aug. 10. 01:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok (20 éves), és 160 cm. Kb 15 éves korom óta ilyen a magasságom, de soha nem kaptam olyan beszólásokat, hogy túl alacsony lennék. És engem sem zavart sosem. Így legalább biztos, hogy minden párom magasabb lesz tőlem. :)

A nagyon alacsony szerintem 150 körül van.

2014. aug. 10. 02:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Tetszenek az alacsonyak meg a magasak is, de barátnőnek az alacsonyak jönnek be, mert én is csak 170 vagyok.

Lányba még a 150-155 is okés, ha arányos.

2014. aug. 10. 03:13
 5/5 anonim ***** válasza:

az alacsonyak és a magasak, meg az átlagosak..

nem tudom, nekem nem számít a magasság.. amúgy hozzám magasak illenének, mert 188 cm vagyok, de nem érdekel.

2014. aug. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!