Mennyit nőhetek még kb?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és csak 152 cm. 47 kg körül, nem tudom, ez mennyit számít. Anyukám 160 cm, apukám 185 körül. Ugye még növök? És ha igen, mennyit? (Esetleg tudnám valamivel serkenteni a növekedésem?:D)2014. jan. 16. 21:06
1/4 anonim válasza:
én is 16 vagyok és már 3 éve nem nőttem... szerintem azt kell nézned hogy az elmúlt években mennyit nőttél... amúgy vannak gyakorlatok a magasság növelésére, azt csinálhatod kb 20-22 éves korodig...
2/4 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok, 155 cm, és mióta gimiben vagyok nőttem 2 cm-t (10-es vagyok) :)
3/4 anonim válasza:
Állítólag főzelék fogyasztásával magasabbra növünk, de ezt még nem igazolták. A testmagasság függ a genetikától, és az életkörülményektől, tehát ebből a pár adatból annyit tudunk mondani, hogy a végleges testmagasságod 152 és 185 között lesz valószínűleg.
4/4 anonim válasza:
doki azt mondta nekem,hogy a 2 éves magasságod felszorzod 2-vel és elvileg az a végleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!