Vannak e olyan gyakorlatok, vagy ételek-italok, amitől nőhetnék?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, 173 cm és nőni szeretnék még, nagyszüleim magasak, azonban a szüleim alacsonyak, röplabdázom 3 éve és ügyes vagyok, azonban ahhoz, hogy egy komoly csapatba bekerüljek magasabbnak kellene lennem, mit javasoltok? mennyit nőhetek még kb ? vannak valamiféle nyújtás gyakorlatok, amik segíthetnek vagy valami étel-ital amik hatnak a növekedési hormonokra?2014. nov. 24. 20:12
1/2 anonim válasza:
Nincsenek. Ez ugyanúgy genetika, mint a haj növekedésének az üteme, az arcszőrzet sűrűsége vagy a lányoknál a mellméret.
Tömegnövelő szerek léteznek, de azok sem a magasságra vannak hatással.
A csontjaid méretébe nincs beleszólásod.
2/2 anonim válasza:
Elsőt osztom.Sajnos ez az igazság.Fiatalabb koromban,mikor még növésben voltam,én is hittem egy-két dologban,de nem vált be.Voltak osztálytársaim,akik cigiztek,össze-vissza ettek,nem sportoltak,és nőttek mint a gomba,pusztán a genetikájuk miatt.Annyi vigaszod talán lehet,hogy a nagyszüleid esetleg elraktároztak neked egy nagyobb adagot a genetikájukból,és akkor nőhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!