Szerintetek jó alakom van?
Figyelt kérdés
160 cm/51 kg2010. jan. 30. 18:09
11/15 A kérdező kommentje:
na hát igen látom mindenki megértette h csak értelmes válaszokat várok...:$
a magyar IQ
2010. jan. 30. 19:20
12/15 anonim válasza:
Már bocsi, de nem értelmes kérdésre hogy vársz értelmes választ??? =) Így, hogy nem mutatsz képet, tényleg nem tudja senki sem megmondani, mert mindenkin másképp oszlik el a tömege. Csak hogy egy példát mondjak: én 167 centi vagyok és 55 kilo, most diétázok és sportolok, mert nem vagyok megelégedve az alakommal. Viszont van olyan barátnőm, aki kb ugyanolyan magas, mint én, 60 kilo, de kinézetre meg a 45-öt néznél ki belőle...
13/15 anonim válasza:
ha nem linkelsz képet,menj inkább menj oda minde emberhez az utcán,hogy mondják meg milyen alakod van.....
és szerintem megegyezhetünk ,hogy nem a mi IQ hányadosunkkal van a baj,mert ha neked olyan magas lenne,tudhatnád,hogy tényleg mindenkin máshogy oszlik el.
14/15 anonim válasza:
xD " magyar IQ" ezt kinek szántad??:)) magadnak?:) xD
15/15 anonim válasza:
Szia!
Azért én írok neked egy normális választ. Nagyjából el tudlak képzelni, szerintem semmi probléma nem lehet az alakoddal.
Szijja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!