Miért kamuzzák azt, hogy nem számít, hogy hogy nézel ki?
Senki nem allitja, hogy nem fontos. Azt mondjak, hogy nem CSAK az a fontos, illetve nem az a legfontosabb. Es igazuk is van.
Probalj mar meg nem vegletekben gondolkozni.
Külső megfog, belső megtart...
Én speciel akkor szoktam smink nélkül kimenni "randizni", ha le akarom rázni a srácot (általában ez már a drasztikus módszer, ha nem sikerült elkergetnem azzal, hogy NEM AKAROK SEMMIT, ilyenkor már megtörnek...és tényleg mindig bevált).
Történt egyszer, hogy kimentem smink nélkül egy áldozattal (aki amúgy azzal volt el hogy jaj de gyönyörű vagyok, meg milyen szép pofim van blablabla), tény, hogy nem dicsért meg, de ugyanolyan érdeklődéssel és szeretettel fogadott, mint mindig...(annyi volt csak a különbség, hogy nem mondogatta öt percenként, hogy milyen gyönyörű vagyok)
Vagy ott van legjobb barátom aki közölte hogy ne menjek smink nélkül emberek közé, csak azért is úgy mentem ki vele és közölte, hogy én még így is szép vagyok, de szíveskedjek nem rémisztgetni smink nélkül azokat, akik nem ismernek...
Tanulság: aki szeret téged, és ismer, annak nem számít, hogy hány kiló vagy, ki vagy-e sminkelve, ugyanúgy fog szeretni akkor is, ha gyönyörű vagy, akkor is, ha bányarém, ott nem számít a külső...Akik nem ismernek azok viszont igenis a külsőd alapján fognak ítélkezni, ugyanis ennyit látnak belőled, ennyi kiindulási pontjuk van...és sajnos az emberek előítéletesek és sokuknak sikerül lenyomni a torkukon a média által erőltetett női "ideálokat", amik teljesen irracionális képet mutatnak egyébként...
És bár én is hiszek abban, hogy a belső fontosabb, azért azt tudom, hogy az első benyomás (amit az ember külseje hagy a másikban, mert annyit látnak belőle) nagyon fontos...
én környezetemben ilyesmiben nem kamuzik senki.
ha valaki dagi,akkor az dagi,nincsen mellébeszélés.
és azért nem érdekelt sokakat az előző állapotodban a szép személyiséged,mert a szép személyiség része az egészséges életre való törekvés és a minimális igényesség.
egy elhízott ember meg valamilyen szinten véleményt is formál-engem nem érdekel az egészségem.
a másik része evolúciós.
egy egészséges megjelenésű ember egészségesebb utódnak tud életet adni.
Nem akarnak megbántani(nem akarják,hogy rossz véleménnyel legyél róluk)
Ez fordítva is így van,én ffi vagyok,és ugyanabban a helyzetben voltam,mint te.Jó,a pasik nem lettek udvariasabbak szerencsére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!