Adnátok ennyit érte?
Figyelt kérdés
spirál, barna szemhéj festék, fekete szemhéjfesték 18 000 ft2014. nov. 20. 15:28
11/20 anonim válasza:
Ha használt akkor tuti nem kéne.ha új akkor netes ár feléért szokták árulni a dolgokat vagy az alatt.
13/20 anonim válasza:
lehet hogy most én vagyok smucig de ezekre összesen nem adnék 3000nél többet
14/20 anonim válasza:
Én is 2-3ezerben gondolkodnék. Másodkézből hülye lennék ennél többet adni.
15/20 anonim válasza:
Hát fene tudja. Milyen márka, milyen minőség? Mindennapi használatra vagy alkalomra? Az én sminkjeim elég drágák, de én szökőévente egyszer sminkelek csak. Akkor meg már igyekszem minőségibb darabokat használni. Húgom minden nap sminkel, ő 1-2ezres dolgokat használ, egyedül az alapozója olyan mint az enyém, annak 5ezer forint körül van üvegje.
16/20 anonim válasza:
De hol írta a kérdező, hogy használtan?
19/20 anonim válasza:
3000-4000Ft-ot. minőségi, jó termékeket lehet kapni sokkal olcsóbban, 1000-1500Ft között (mondom ezt úgy, hogy elég komoly szinten foglalkozom a sminkeléssel), a márkával vigyázz, gyakran a feliratot fizeted meg, nem a minőséget! kétségkívül nem az 500-600Ft-os bóvlit kell megvenni, de az 1000-2000Ft közötti termékek minőségben olyanok, mint a kétszer annyiba kerülők.
20/20 anonim válasza:
Attól függ milyen márka,milyen minőség.
Ha jó akkor igen,de pl az ilyen Essence,Lovely, Lina stb márkák jóval olcsóbbak ügye,mint pl egy L'oreal,Vichy,Channel, Rochy stb..
Használtan pedig nem veszek semmi ilyesmit.
De csak abból kiindulva,hogy egy Maxbelline spirál 3000ft gyorsan összejöhet az a 10000 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!