Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek sok? Adnátok...

Szerintetek sok? Adnátok ennyit ért?

Figyelt kérdés

cipő : 12 000 ( átmeneti cipő)

farmer ing: 8 000

trikó: 7 000 ( buliba való )

nadrág: 10 000 ( krémszinű elasztikus )

2014. okt. 13. 16:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Én biztosan nem. Nekem van egy lélektani határ ruhára, cipőre, ennivalóra, háztartási eszközre, amit ha meghalad az aktuális ár, már nem is foglalkozom vele. Nem bánkódok, nem siratom, nem sajnálom. Bevált, évek óta csinálom.
2014. okt. 13. 16:33
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Cipore adnek ennyit,sot tobbet is. A legfontosabb szamomra,hogy minosegi cipoben jarjak.

A tobbi irrealisan draga,kiveve a nadrag ami necces. Nadragert nagyon max. 8 ezret adok,de a 10 is elfogadhato,de csak ha nagyon tetszik,es nagyon strapabiro!

2014. okt. 13. 16:45
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Nos, ezeket egy jobban (nem jól) kereső megveszi magának. Én a cipőért sajnálom, mindig is sajnálom a pénzt, de a környezetemben megveszik azok is, akik nem keresnek olyan jól. (adidas stb)

farmer ing - ha márkás, akkor picit drágább, de ha jól belegondolok, akkor normális ingek is ennyibe kerülnek. Én vettem már férjemnek ennyiért inget .(sima inget)

triko - hát attól függ, de én vettem már ennyiért magamnak nagyon jó felsőt

nadrág - vettem már ennyiért kék színű elasztikust.

de ha körbenézel egy boltban, akkor ennyiért vannak farmerek is, a márkásabbak.

szóval a válaszom, a jobban keresőknek nem sok, de a kevesebb pénzzel megáldottaknak sok

2014. okt. 13. 16:46
 4/15 A kérdező kommentje:

igazából nem én vettem ezeket :)

a nővérem vásárol ilyen árban ruhákat magának. havonta 1 - 2 db ilyen árban.

2014. okt. 13. 16:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy trikóért nem adnék 7 ezret, meg mondjuk a farmeringért sem, a többi oké.
2014. okt. 13. 16:55
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

cipőért adnék, a többiért nem.

(bár volt már, hogy 20-ért is vettem farmert, de ugyan úgy egy évig tartott a lábközt kopás miatt, mint az olcsóbb.)

2014. okt. 13. 16:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is csak a cipőért adnék ennyit. De ennek ellenére ezek nem extrém árak, plázás üzletekben ez átlagos. Persze ha valaki nem engedheti/né meg magának, az más.
2014. okt. 13. 17:56
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

cipő: nem sok ennyiért

farmer ing: átlagos ár

trikó: ezt kicsit sokallom

nadrág: átlagos ár

2014. okt. 13. 17:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Cipő oké, farmering is, azt kb csak ilyen árban láttam. Viszont a trikó és a gatya szerintem egy kicsit túlzás (főleg a trikó).
2014. okt. 13. 19:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Én a cipő kivételével konkrétan rosszul érezném maga, ha tudnám, hogy ennyibe kerültek a cuccok.

A cipő más dolog, az enyém két éve bírja, szóval az úgy megérte 16-ért.

2014. okt. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!