Szerintetek sok? Adnátok ennyit ért?
cipő : 12 000 ( átmeneti cipő)
farmer ing: 8 000
trikó: 7 000 ( buliba való )
nadrág: 10 000 ( krémszinű elasztikus )
Cipore adnek ennyit,sot tobbet is. A legfontosabb szamomra,hogy minosegi cipoben jarjak.
A tobbi irrealisan draga,kiveve a nadrag ami necces. Nadragert nagyon max. 8 ezret adok,de a 10 is elfogadhato,de csak ha nagyon tetszik,es nagyon strapabiro!
Nos, ezeket egy jobban (nem jól) kereső megveszi magának. Én a cipőért sajnálom, mindig is sajnálom a pénzt, de a környezetemben megveszik azok is, akik nem keresnek olyan jól. (adidas stb)
farmer ing - ha márkás, akkor picit drágább, de ha jól belegondolok, akkor normális ingek is ennyibe kerülnek. Én vettem már férjemnek ennyiért inget .(sima inget)
triko - hát attól függ, de én vettem már ennyiért magamnak nagyon jó felsőt
nadrág - vettem már ennyiért kék színű elasztikust.
de ha körbenézel egy boltban, akkor ennyiért vannak farmerek is, a márkásabbak.
szóval a válaszom, a jobban keresőknek nem sok, de a kevesebb pénzzel megáldottaknak sok
igazából nem én vettem ezeket :)
a nővérem vásárol ilyen árban ruhákat magának. havonta 1 - 2 db ilyen árban.
cipőért adnék, a többiért nem.
(bár volt már, hogy 20-ért is vettem farmert, de ugyan úgy egy évig tartott a lábközt kopás miatt, mint az olcsóbb.)
cipő: nem sok ennyiért
farmer ing: átlagos ár
trikó: ezt kicsit sokallom
nadrág: átlagos ár
Én a cipő kivételével konkrétan rosszul érezném maga, ha tudnám, hogy ennyibe kerültek a cuccok.
A cipő más dolog, az enyém két éve bírja, szóval az úgy megérte 16-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!