Megér 20ezret ez a kiságy? Nem tudom meg e vegyem, adnátok tanácsot? Tetszik, csak nem tudom ér e ennyit? 20000nél alább nm adja az eladó
2012. jan. 4. 20:02
1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, szóval 20,000nál alább
beragadt a 0ám:)
2012. jan. 4. 20:03
2/6 anonim válasza:
nagyon aranyos :) nekünk pont ilyenünk van csak a matrica hiányzik.
10.000.- volt újonnan az ágy, 4.000.- a kókuszmatrac. a pelenkázó 3.000.-, ezeket a bebibolt.hu-n vettem
az ágyneműt és a fejvédőt, pedig a kínaiban, arra már nem emlékszem mennyi volt, talán 2000.-
ez 2 éve volt, tehát az új értéke volt akkor 20.000.-
lemaradt a lepedő, gumis lepedő 1000.-, a gumilepedő pedig 700.-.
nem tudom emelkedtek-e az árak vagy lehet-e még ezeket ott kapni, nézd meg és dönts el ahhoz képest. mondom, nekünk pont ennyi volt újonnan, ha most is ennyibe kerül akkor én inkább újat vennék megint
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
ja,bocs,most néztem még egyszer,h nem csak az ágy,hanem minden egyéb...Úgy viszont megéri szerintem:D
6/6 kíváncsicska válasza:
Mi 16000-ért vettül a vaterán.Annyi a különbség hogy maci a minta és nem zsiráf.Úgy hogy még matracot is rendeltünk így elengedte a szállítási ktsg-t.Nézz még egy kicsit szét.Pár ezer Ft is sokat jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!